Horoscop săptămânal: 30 aprilie-6mai 2018

Berbec

Înainte de a lua decizii radicale cu privire la modul în care să-ți îmbunătățești calitatea somnului, ar fi indicat sa urmezi un tratament naturist. Mișcarea fizică ar trebui să facă parte din activitățile tale zilnice. Această săptămână te găsește agitată și mereu pe fugă. Ai multe lucruri de rezolvat, atât pentru familie, cât și la birou. Oportunitățile profesionale din ultima perioadă ți-au schimbat parcursul carierei, în bine.

Taur

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă. Nu vei reuși să te focusezi asupra lucrurilor cu adevărat importante. Partenerul va modifica fără să te anunțe planurile pe care le aveați stabilite pentru vacanța de vară. Deși nu îți displace noul itinerariu, nu înțelegi de ce alege să facă singur aceste lucruri care te vizează în mod direct și pe tine.

Gemeni

Starea de conflict interior pare să se aplaneze. Vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate. Responsabilitatea pe care o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. Această săptămână se anunță foarte încărcată și pe alocuri o să fii pusă în postura de a face alegeri dificile.

Rac

Fiind determinată să nu lași lucrurile să decurgă de la sine, vei face tot ce ține de tine pentru ca viața ta să prindă culoare. Nu vei reuși întotdeauna să adopți tactica care să se potrivească cel mai bine cu așteptările pe care le au cei din jur de la tine, dar nici nu vei dezamăgi. În una din zilele acestei săptămâni reușești să finalizezi un proiect personal important pentru tine. Atitudinea familiei față de reușita ta îți oferă motivația necesară pentru a-ți urma visurile.

Leu

Starea ta de spirit jovială de la începutul săptămânii se va spulbera rapid. Îți este pusă la îndoială intenția anumitor comportamente. Persoanele din jur sunt din ce în ce mai critice la adresa ta. Este posibil ca și firea ta defensivă să atragă o astfel de atitudine din partea celor din jur. În plan personal învață să te apreciezi mai mult. La birou te lași dusă de val și în anumite situații ajungi chiar să îi jignești pe cei cu care lucrezi. În weekend este indicat să te odihnești.

Fecioara

Dacă îți dorești cu adevărat să ai succes din punct de vedere profesional, ar fi bine ca mai întâi să îți setezi obiectivele. Definirea acestora este un lucru esențial pentru reușită. Familia și prietenii au încredere în capacitatea ta de a-ți construi cariera. Viața personală nu mai este o prioritate pentru tine. Relația încheiată de curând a lăsat urme adânci. Ai nevoie de timp doar pentru propria persoana. Această săptămână se termină cu un eveniment de seama sărbătorit în familie.

Balanta

Începutul acesta de săptămână este unul liniștit și fără evenimente care să te surprindă. Calmitatea și armonia de care ai parte te ajută să îți reîncarci bateriile. Aveai nevoie de o astfel perioadă. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Din mai multe considerente, îți simți amenințată poziția în cadrul echipei din care faci parte și nu trebuie să pierzi controlul asupra situației. Pe la mijlocul săptămânii au loc câteva schimbări radicale, dar pozitive în ceea ce te privește.

Scorpion

Indiferent de dispoziția pe care o ai zi de zi, activitatea de la birou se desfășoară sub o atmosferă tensionată. Deși încerci să faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest lucru să nu te afecteze, nu poți spune că și reușești să o faci. Sunt multe situații în care ți-ai dori să te retragi într-un loc ascuns și să rămâi doar un simplu spectator. În familie se întâmplă lucruri neobișnuite pentru tine. Este posibil ca tensiunea dintre astre să se simtă destul de puternic în orice arie a vieții tale.

Sagetator

Pentru tine tot ceea ce se întâmplă în această săptămână este o adevărată încercare. Întrebarea la care ar trebui să îți răspunzi este dacă intri în mijlocul acțiunii sau preferi să rămâi deoparte. În funcție de ceea ce vei alege, viața ți se va schimba radical. Astrele te îndeamnă să acționezi. Chiar dacă simți că unele decizii sunt mult prea riscante, nu eziți să le iei. A te lăsa dusă de val este parte din tine. Ideea de ”fericire în doi” este un ideal pentru tine. De mult timp nu mai visezi la împlinire în plan personal.

Capricorn

Atractivitatea celor din jur nu rămâne neobservată de tine. Apreciezi tot ceea ce are stil și rafinament. Duplicitatea cu care acționezi uneori face din tine o persoană ambiguă. Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut. Majoritatea relațiilor din viața ta îți ”acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. Atunci când vine vorba de anumite situații delicate, încercă să nu forțezi lucrurile.

Varsator

Emoțiile tale în contextele profesionale au luat-o razna. Mai ales în această săptămână, îți este foarte greu să le ții în frâu așa cum făceai altădată. Din cauza eșecurilor de care ai avut parte recent, acum îți lași vulnerabilitatea la vedere. În plan personal nu este cazul să faci mai multe concesii decât atât. Poate este dificil să accepți acest lucru, dar relația dintre tine și partener a ajuns să fie un refugiu trecător pentru amândoi.

Pesti

Întreaga săptămână te găsește canalizată asupra taskurilor administrative. Te gândești să îți redecorezi casa, vrei să mai plantezi câteva flori, vrei să faci achiziții de mobilier pentru camera de vară pe care ți-ai făcut-o de curând. Având în vedere toate aceste lucruri, nu mai ai timp pentru drame emoționale. Prietenii tind să judece destul de dur modul în care te comporți, mai ales atunci când unii dintre ei au nevoie de o persoană căreia să se confeseze. Până la urmă, este important să te simți confortabil cu alegerile pe care le faci.
Articole astro