Horoscop săptămânal: 3-9 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 3-9 ianuarie 2022

Atunci când nu știi ce trebuie să spui, este indicat să păstrezi pentru tine argumentele pentru a evita să îi jignești pe cei din jur. Niciodată nu știm cu exactitate prin ceea ce trece cel din fața noastră. Zilele de week-end le petreci alături de familie. Epuizarea de care ai parte în timpul săptămânii nu poate fi "anulată" decât prin intermediul prezenței celor dragi.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 3-9 ianuarie 2022

Tot ceea ce alcătuiește viața ta actuală reprezintă catalizatorul pentru propria fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri. Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci. Noul an aduce cu sine noi rezoluții care se pare că te vor scoate din starea de amorțeală.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 3-9 ianuarie 2022

Echilibrul interior este ceva ce doar tu vei reuși să "reconstruiești". Acordă-ți timp și răbdare pentru acest proces laborios! Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat să fii mai determinată în ceea ce privește schimbările din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care acestea o ascund.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 3-9 ianuarie 2022

Astrele aduc în prim plan nevoia ta de libertate. Noul an începe cu multe gânduri de renunțare la persoane sau relații care nu te mai împlinesc. Marte va activa potențialul tău în plan profesional. Promisiunile profesionale vor avea întâietate mereu, chiar dacă unele persoane din familie sunt mereu cu ochii pe tine în acest sens.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 3-9 ianuarie 2022

Îți place să creezi impresii la locul de muncă și te vei lăsa ușor "asaltată" de laudele colegilor. Deși știi că ceea ce primești nu ți se oferă pe gratis, simți că totuși este vorba despre un comportament exuberant. Soarele va activa destul de mult în această zodie. Curajul pe care îl vei dobândi în urma unor încercări te va ajuta să mergi mai departe cu propriile visuri.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 3-9 ianuarie 2022

Atenția la detalii te ajută să ai mereu o mână de ajutor de oferit pentru cei care au nevoie. A acționa într-un mod altruist este de fapt o caracteristică esențială a acestei zodii. Simțul datoriei în plan profesional te ajută să te faci remarcată de superiori și astfel a promova reprezintă pentru tine un drum pe care poți merge într-un ritm lent și cu încredere.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 3-9 ianuarie 2022

Focusul tău din această săptămână va fi pe relațiile cu cei din jur. Pentru tine este important să rezonezi cu cei din jurul tău. Nimic nu este superficial în viața ta. Îți dorești să explorezi lumea înconjurătoare și de aceea, de cele mai multe ori, a rămâne în contact cu natura îți oferă un adevărat sentiment de armonie interioară.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 3-9 ianuarie 2022

Zodia ta este caracterizată de o foarte mare responsabilitate atunci când vine vorba de cei din jur. Pentru tine nu există jumătăți de măsură. De cele mai multe ori resimți anxietate atunci când vine vorba de sfârșituri sau începuturi. Îți este destul de dificil să te redresezi atunci când lucrurile se finalizează, fie că este din vina ta sau nu.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 3-9 ianuarie 2022

Întotdeauna ești în căutare de răspunsuri. Viața ta este formată din liste interminabile de întrebări la care aștepți răspunsuri. Maniera în care alegi să trăiești te privează însă de sentimentul de a fi fericită, aici și acum. Această săptămână te va aduce mai aproape din punct de vedere emoțional de persoane cu care simți că rezonezi cu adevărat.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 3-9 ianuarie 2022

Zodia ta este caracterizată de ambiție și determinare. Dacă nu ai fi avut aceste două caracteristici, este posibil să fi renunțat de mult timp la locruri, persoane, proiecte care nu îți oferă satisfacții constante. A fi în relații de prietenie pentru tine reprezintă o alertă în sine. Trebuie să te ferești întotdeauna de posibile dezamăgiri.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 3-9 ianuarie 2022

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acestei săptămâni este promițător din acest punct de vedere. Dacă simți că ai și tu ceva de câștigat, oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 3-9 ianuarie 2022

Energia astrală pe care o recepționezi în perioada următoare va fi definitorie pentru echilibrul propriei vieți. Această săptămână va fi una greoaie din punct de vedere emoțional. Vei fi nevoită să intri în ritmul lucrurilor din jurul tău. Colegii de birou acționează într-o manieră total dezorganizată și nu crezi că ești confortabilă cu această situație.
Articole astro