Horoscop săptămânal: 29 martie – 4 aprilie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 29 martie - 4 aprilie 2021

Ai nevoie să readuci în viața ta starea de echilibru de altădată. Maniera în care te raportezi constant la toate situațiile tensionate de la birou face din tine o colegă desăvârșită. Deși îți este destul de frică de ceea ce îți rezervă ziua de mâine, încerci să nu te lași atrasă în această negură a propriilor gânduri. Zilele de weekend se anunță intense din punct de vedere emoțional.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 29 martie - 4 aprilie 2021

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înaintea ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți că emoțiile sunt doar ale tale și nimeni nu le va înțelege în adevăratul sens al cuvântului.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 martie - 4 aprilie 2021

La începutul acestei săptămâni au loc multe schimbări bruște de situație, iar energia negativă pe care o resimți îți adâncește starea de apatie. Chiar dacă unele neajunsuri emoționale sunt încă prezente, alături de cel ales reușești să devii o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Ești extrem de influențabilă. Orice proces decizional este o adevărată corvoadă pentru tine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 29 martie - 4 aprilie 2021

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Începutul acestei săptămâni aduce o îmbunătățire a tonusului psihic. Vitalitatea care te caracteriza își "reintră" în drepturi. Nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi la voia întâmplării.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 29 martie - 4 aprilie 2021

Te simți dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional. Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți. Lucrurile simple au fost dintotdeauna importante pentru tine. Ele îți "construiesc" un cadru perfect pentru fericirea autentică.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 martie - 4 aprilie 2021

O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. Din păcate, insiști pe unele chestii care știi că nu vor fi niciodată așa cum îți dorești. A te "dezlega" de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 29 martie - 4 aprilie 2021

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată cu fiecare zi care trece. Dai întotdeauna de înțeles celor din jur că tu deții controlul asupra propriei vieți, chiar dacă pe interior simți că te "prăbușești". Nu te simți pregătită să faci față încă unui eșec din punct de vedere profesional. Vibrația energetică pe care o resimți pe parcursul acestei săptămâni te ajută însă să îți accepți cu maturitate emoțiile.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 martie - 4 aprilie 2021

Prezența lui Saturn în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Ești foarte ambițioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. Săptămâna care urmează este importantă pentru tine din punct de vedere profesional. În prezent ești pe post de observator pentru a putea lua decizii înțelepte.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 martie - 4 aprilie 2021

Nimic din ceea ce faci sau simți nu este în van. Trebuie să te încrezi mai mult în propria intuiție. În plan profesional cu siguranță ești capabilă de reușite extraordinare. Sunt mulți cei care au încredere în tine, dar indiferent de ceea ce ți se transmite, consideri că nu ești suficientă și nu îți ești suficientă. Deşi frustrările pe care le-ai acumulat în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 martie - 4 aprilie 2021

Acțiunile pe care le întreprinzi în această perioadă sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai. Este important pentru tine totuși să o faci. Toată această tevatură te ajută să găsești răspunsuri confortabile la unele întrebări esențiale pentru tine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 martie - 4 aprilie 2021

Zilele acestei săptămâni aduc zâmbete şi culoare în viaţa ta. Dacă este vorba despre carieră, astrele se "agită" să îţi ofere oportunităţi interesante. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii receptivă și să atragi șansele de partea ta. Încercările celor din jur de a te ajuta nu își ating scopul. Consideri că nu ai nevoie de nimeni pentru a reuși să îți regăsești echilibrul.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 29 martie - 4 aprilie 2021

Fără să îți dai voie să accepți acest lucru, ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte. Încă acționezi prin prisma lor. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Atunci când vine vorba de lucruri delicate, nu îți place să exagerezi starea de fapt.
Articole astro