Horoscop săptămânal: 28 mai – 3 iunie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 28 mai - 3 iunie 2018:

Siguranță afectivă sau independență deplină?!? Aceasta este întrebarea în jurul căreia ți se va scurge viața în această săptămână. Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceiași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, însă acum iei în considerare e o astfel de posibilitate. În aceste zile viața profesională nu se află pe o pantă ascendentă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 28 mai - 3 iunie 2018:

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă. În aceste zile încerci din greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană. Deși procesul este destul de anevoios din punct de vedere emoțional, nu vei renunța până nu vei ajunge la echilibrul pe care ți-l dorești.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 mai - 3 iunie 2018:

Prezența preponderentă a lui Mercur aduce haosul în viața ta. Resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare. Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Marte îți dă curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Aceasta este prima mutare pe care trebuie să o faci pentru recâștigarea stimei de sine de altădată.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 28 mai - 3 iunie 2018:

În loc să îi pui pe tușă pe cei din jur din cauza nesiguranței tale, încearcă mai degrabă să îți alegi mai precaut angajamentele. Sunt persoane care merită încrederea și afecțiunea ta. Zilele acestei săptămâni vor fi dificile din punct de vedere emoțional. Lucrurile nu par să ia forma pe care ți-o dorești. Vei fi nevoită să consumi mult mai multă energie pentru ca acest lucru să se întâmple. Nu mai încerca să-i ții cu forța în viața ta pe cei care se încăpățânează să plece cu orice preț.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 28 mai - 3 iunie 2018:

Dualitatea lucrurilor de care ai parte te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. În weekend vei reuși să te ții de programul stabilit pentru a putea finaliza o serie din lucrurile amânate o lungă perioadă de timp. Tot ceea ce faci are scopul de a te energiza într-un sens pozitiv.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 mai - 3 iunie 2018:

Sentimente reprimate, gânduri anulate, intenții care nu își vor atinge scopul... Așa decurge o relație importantă din viața ta pe parcursul acestei săptămâni. În ceea ce privește viața profesională, energia creativă de care ai parte te ajută să te clasezi pe următoarea treaptă ierarhică. Această reușită te ajută să îți regăsești motivația de altădată. Într-adevăr, aveai nevoie de un nou început, mai ales în ceea ce privește cariera.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 28 mai - 3 iunie 2018:

Tentațiile de care ai parte în perioada următoare nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii săptămâni. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te și răsfață-te! Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens. Acum privești mai mult spre propria persoană și reușești să te detașezi emoțional de tot ceea ce ea a reprezentat pentru tine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 mai - 3 iunie 2018:

Inspirația îți conduce acțiunile pe parcursul întregii săptămâni. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac. Anumite evenimente pot aduce în prim plan trecutul, dar nu te lași absorbită în niciun fel de acest lucru. Privești în față la necunoscutele pe care viața încă nu ți le-a revelat și crezi în ideea de început. Ai nevoie de o astfel de ancoră emoțională pentru a trece peste senzația de dezamăgire trăită în ultima perioadă.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetator: 28 mai - 3 iunie 2018:

Deși zilele acestei săptămâni nu îți oferă evenimente remarcabile, tu te simți o altă persoană. Tu îți dorești să te simți o altă persoană. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și firesc. Energia pozitivă pe care ți-o transmite mereu te ajută mai ales în situațiile limită în care ajungi fără să vrei.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 mai - 3 iunie 2018:

Deși ideea de compromisuri nu este pe placul tău, vei fi nevoită să o faci. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața ta personală. În carieră vei avea parte de multe oportunități, dar acest lucru te va pune în dificultate. Ai mari problemele în ceea ce privește luarea deciziilor. Chiar și atunci când simți cu tot sufletul că ceea ce va urma este spre binele tău, te lași agățată de o serie de dubii și întrebări fără răspuns. Riscă mai mult!

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 mai - 3 iunie 2018:

Tabieturile sănătoase precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață încep să prindă contur și în viața ta. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește aceste schimbări din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care o ascunde. La birou o astfel de atitudine nu te ajută să te faci plăcută de către colegi sau șefi.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 28 mai - 3 iunie 2018:

Echilibrul interior este ceva ce doar tu reușești să ți-l ”reconstruiești”. Acordă-ți timp și răbdare pentru ca acest proces laborios să treacă prin toate etapele care-l definesc. În această săptămână este posibil să fii pusă în postura să insiști foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia la birou. Cu toate astea, rezultatul este satisfăcător pentru tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere profesional.
Articole astro