Horoscop săptămânal: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Chiar dacă cei din jur îți transmit alte mesaje, tu consideri că îți cunoști limitele. Indiferent de acest aspect, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. A crede în prietenii adevărate a devenit un clișeu chiar și pentru tine. Acea persoană, gata să ofere ajutor necondiționat, acum se gândește mult mai mult la propriul confort emoțional.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Capacitatea de a nu te lăsa afectată de acțiunile celor din jur te protejează de dezamăgiri. Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Este posibil ca în anumite momente mai dificile, sfatul sau doar prezența anumitor persoane să încline balanța spre partea pozitivă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Chiar dacă opinia celor din jur poate fi importantă pentru fiecare dintre noi, trebui să știi să pui și limite în acest sens. Fii mai blândă cu tine! La birou nu se întâmplă nimic notabil în zilele care urmează. Lipsa de activitate profesională îți oferă spațiu și timp pentru programarea activităților din perioada următoare. Pașii pe care îi urmezi trebuie să aibă întotdeauna o logică.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou! Firea ta explozivă este posibil să îți facă un deserviciu, mai ales atunci când este vorba de obiective profesionale dificil de atins. Neajunsurile emoționale pe care încă le trăiești în anumite relații formează o "temelie" importantă pentru procesul de dezvoltare personală în care te afli.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Saturn. Chiar dacă emoțional totul pare să fie vraiște în viața ta, la nivel energetic lucrurile vor fi cât se poate de clare. Indiferent de soluțiile care îți sunt prezentate de cei din jur, tu ești conștientă că modul în care gândești este cel mai elocvent. O să muncești chiar și în zilele de week-end. Vrei să te apropii cât mai mult de îndeplinirea obiectivelor profesionale.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Evenimentele care au loc nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă "eșecul". Indiferent de furtuna emoțională pe care o resimți, găsești "ancore" de care te agăți pentru a ieși la liman. Familia trece printr-o perioadă dificilă. Alegi să rămâi alături de cei dragi, deși din punct de vedere psihic nu mai ai nicio urmă de energie pentru a-i ajuta.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Inducerea unei stări calme și concentrate va fi cu atât mai dificilă cu cât vei fi înconjurată de persoane pesimiste. Întotdeauna ai "preluat" cu succes energia negativă a celor din jur. Parcă ești un "burete energetic". De fapt, totul are legătură cu starea ta emoțională și propria paletă de frustrări.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Relațiile cu cei dragi pot fi privite ca un adevărat catalizator pentru împlinirea fiecăruia dintre noi. Mai mult ca niciodată, te concentrezi pe propria "vindecare". Cu fiecare acțiune pe care o faci, încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Cariera este pentru perioada următoare o prioritate secundă, dar asta nu înseamnă că vei renunța la visurile tale din plan profesional. Perioada sărbătorilor îți induce întotdeauna o stare de letargie. Devii mai melancolică și parcă te lași purtată de toate gândurile care îți trec prin minte. Indiferent de cum va fi această săptămână pentru tine, tu vei găsi mereu lucruri minore care să te împlinească.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Viața personală prinde culoare odată cu "transformarea" pe care o trăiești la nivel emoțional. Zilele care urmează aduc extrem de multe provocări în toate sectoarele vieții tale. De mult timp așteptai să reintri în joc! Din cauza unei influențe ciudate pe care o vei recepționa de la astre, vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Când trebuie să iei decizii cu un mare impact emoțional, ești pregătită să trăiești totul la cote maxime. Nu te eschivezi din fața niciunei provocări. Zilele acestui sfârșit de an te găsesc mai melancolică decât de obicei. Ai senzația că trăiești în trecut. Atunci când vine vorba de anumite emoții, încă te minți. Este posibil să îți fie încă dificil să accepți anumite lucruri.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu. Sfârșitul acesta de an este cu totul și cu totul provocator din punct de vedere emoțional. Acele persoane de care ești legată iremediabil de tot felul de emoții trec prin momente dificile. Tot ce poți face tu este "să fii" acolo.
Articole astro