Horoscop săptămânal: 26 februarie – 4 martie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 26 februarie - 4 martie 2018:

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această săptămână nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență negativă asupra acțiunilor tale prezente. Dacă totuși te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația pe care o trăiești.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 26 februarie - 4 martie 2018:

Îți începi săptămâna într-o notă pozitivă și plină de entuziasm. Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de cel ales. Reacțiile pe care la ai uneori par a fi exagerate. Îți dai seama de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu tine. O fac cu mănuși și sunt rezervați. Încearcă să fii mai puțin impulsivă. Mai ales în situațiile limită, trebuie să mergi pe principiul că este necesară o analiză preliminară înainte de a te exprima. Weekend-ul este deja planificat în detaliu.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 februarie - 4 martie 2018:

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți creează o stare de disconfort la începutul acestei săptămâni. Dacă ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită în aceste zile. Totuși sunt momente sau persoane care parcă te resuscitează și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 26 februarie - 4 martie 2018:

În zilele de luni și marți este important să spui ”nu” oricărei activități noi ce apare. Nu este vorba că nu te simți pregătită pentru ceea ce urmează, doar că este momentul potrivit să te menții concentrată asupra a ceea ce ai de realizat în prezent. Mijlocul săptămânii va fi dedicat explorării și noilor acțiuni în plan profesional. Nivelul tău de energie este unul foarte bun. Spre sfârșitul săptămânii intuiția te va conduce către noi direcții interesante pe care nu vei întârzia să le urmezi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 26 februarie - 4 martie 2018:

Încă de la începutul săptămânii simți că ai o dispoziție extraordinară. Te simți pregătită să-ți asumi riscuri și să te implici în proiecte care în momentul de față par a fi nerealizabile. În zilele de marți și miercuri vei fi pusă la încercare. Anumite persoane din jurul tău îți vor mărturisi lucruri ce te fac să fii confuză. Acordă încredere propriei intuiții! Chiar dacă ești conștientă că unele răni emoționale nu sunt pe deplin vindecabile, tu alegi să ai grijă de ele zi de zi.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 februarie - 4 martie 2018:

Decizii radicale, stări de spirit profunde și năucitoare, lipsa rațiunii atunci când inima îți solicită anumite lucruri. Așa se prezintă această săptămână pentru tine. Deși la birou ai parte de activitate intensă, nu reușești să îți setezi obiective realiste. Ai senzația că nimic din ceea ce faci nu ia forma pe care ți-o dorești. Zilele se scurg greu și cu tăgadă. Poate ai nevoie de o pauză de la tot ceea ce înseamnă ”social” în viața ta.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 26 februarie - 4 martie 2018:

Relațiile de prietenie pe care le ai sunt puse mereu la încercare. Deși nu ești o persoană care să se abandoneze în idea de ”prietenie adevărată”, ești o ființă devotată și empatică. Sunt momente în care alegi să acționezi doar spre binele celor din jur. Această misiune te face să nu mai fii disponibilă pentru propriile nevoi emoționale. La birou te lași acaparată de agitația din jur. Așa ajungi la finele săptămânii cu o stare de spirit ciudată și irascibilă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 februarie - 4 martie 2018:

Chiar dacă îți este dificil să accepți, sunt unele relații care ajung la final. Trebuie să înveți să îți păstrezi echilibrul emoțional în aceste situații. Chiar dacă acele persoane nu mai sunt lângă tine sau atât de prezente în viața ta, lecțiile pe care le-ai învățat alături de ele sunt de neprețuit. Sufletul tău le va păstra mereu într-un loc sigur pentru a te hrăni din ele atunci când te vei afla în impas. Weekend-ul se anunță a fi unul special. Vei participa la un eveniment social important pentru cariera ta.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 februarie - 4 martie 2018:

Energia planetelor agită destul de mult modul în care relaționezi. Nu trage concluzii pripite pe baza unei mici neînțelegeri avute cu jumătatea ta! Ai face bine să fii înțeleaptă și să analizezi bine situația în care te afli. Știi prea bine că de cele mai multe ori ai tendința să exagerezi și să devii destul de radicală. Pe parcursul săptămânii o să te axezi mai mult pe activitatea de la birou. Ai nevoie să te detașezi de problemele de acasă. Este o alegere înțeleaptă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 februarie - 4 martie 2018:

Constați ușor consternată faptul că modul tău de exprimare creează dificultăți în conversațiile pe care le ai. Deși consideri că mesajul pe care îl transmiți este concis și elocvent, realitatea ți se relevă sub altă formă. Chiar dacă viața ta emoțională nu este lipsită de conflicte, acestea vor avea foarte puține repercusiuni în viitor. Ai nevoie de o vacanță! Apelează la puterea ta de convingere pentru ca partenerul să decidă să plecați undeva doar voi doi. Ai nevoie de această escapadă!

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 februarie - 4 martie 2018:

Simți nevoia să te distanțezi de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să lași lucrurile să decurgă de la sine. Alegi să te transformi în spectatorul propriei vieți. Pentru o perioadă, este binevenită o astfel de retragere emoțională. Chiar dacă activitatea de care ești responsabilă la birou nu presupune prea multă nevoie de concentrare, ai straniul sentiment că nimic nu îți iese așa cum trebuie. Poate este vorba doar de propriile așteptări care întotdeauna se transformă în adevărate piedici.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 26 februarie - 4 martie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni ai constant impresia că stagnezi din mai mult puncte de vedere. Proiectele personale sunt date deoparte din cauza lipsei banilor, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în tot ceea ce faci. Cel mai probabil ai nevoie de puțin timp cu tine. Și este important să nu mai cauți, în orice faci, aprobarea celor din jur.
Articole astro