Horoscop săptămânal: 26 aprilie – 2 mai 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 26 aprilie - 2 mai 2021

Persoanele toxice din viața ta vor rămâne prezente atât timp cât tu nu le vei zice clar și răspicat ceea ce îți dorești de la ele. Modul condiționat în care ți se oferă afecțiune te face să îți pui întrebări extrem de dure în raport cu propria identitate emoțională. Încearcă să analizezi lucrurile prin prisma propriilor trăiri. Doar astea contează.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 26 aprilie - 2 mai 2021

Abilitatea de a te conecta cât mai des și autentic la propriul sine și propriile emoții te pot ajuta să scazi nivelul de stres pe care îl resimți zi de zi. Lipsa de educație emoțională și rigiditatea propriilor prejudecăți nu te lasă să vezi lucrurile dincolo de ceea ce consideri tu că reprezintă anumite acțiuni. Îi rănești cu ușurință chiar și pe cei dragi.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 aprilie - 2 mai 2021

Atunci când ceea ce faci se opune adevăratelor sentimente, trebuie să fii precaută cu privire la alegerile tale. A continua pe acest drum în care reprimi ceea ce simți cu adevărat poate fi descurajator. Chiar dacă anumite relații te solicită mai mult din punct de vedere emoțional, este important modul în care te simți în cadrul lor.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 26 aprilie - 2 mai 2021

Din punct de vedere energetic, în această săptămână astrele îți transmit vitalitate și optimism. Ai o stare de spirit potrivită pentru a prelua inițitiva. Intenția celor din jur nu este de a te răni. Cu siguranță și modul tău de a percepe lucrurile poate fi ajustat la realitatea pe care o trăiești de fapt. Viața profesională este singura constantă pozitivă din viața ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 26 aprilie - 2 mai 2021

Venus îți induce o stare de agitație care te ajută însă să îți îndeplinești cu succes obiectivele profesionale. Firea proactivă te va ajuta întotdeauna să acționezi înaintea celor din jur. De multe ori se impune să avem mai multă răbdare cu noi înșine. Perfecțiunea la care visăm și pe care o proiectăm zi de zi ne poate istovi și ne poate îndrepta în sens negativ către propria persoană.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 aprilie - 2 mai 2021

Indiferent de tot ceea ce ți se întâmplă, reușești să îți menții vitalitatea pentru mult timp. În această săptămână reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale de care ai fost responsabilă în mod direct. Având parte de această reușită, începi să ai mai multă încredere în sine și ceea ce se întâmplă în jur nu îți mai induce sentimente de inferioritate.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 26 aprilie - 2 mai 2021

Te adaptezi atât de repede contextelor în care te afli încât cei din jur sunt uimiți de siguranța de sine pe care o emani. Ești o personalitate puternică și tot ceea ce ți se întâmplă are un efect pozitiv asupra motivației tale. Dintotdeauna ai căutat să îți depășești limitele și îți reușește acest lucru. A vorbi deschis despre ceea ce simți este esențial pentru armonia relației personale.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 aprilie - 2 mai 2021

Pe parcursul acestei săptămâni îți va fi tot mai dificil să faci alegeri pentru propriul bine. Atenția îți este îndreptată către cei dragi. Ajungi din nou să te neglijezi și asta nu va fi în avantajul tău din punct de vedere energetic. Atunci când te lași absorbită de emoțiile celorlalți, te pierzi pe sine. Intrigile care au loc în plan profesional nu îți influențează motivația.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 aprilie - 2 mai 2021

Ai senzația că totul devine foarte dificil de obținut. Astrele vor încerca să te domine într-o manieră pozitivă pe parcursul întregii săptămâni, dar chiar și așa lucrurile vor fi destul de dificil de armonizat. Diada Marte-Pluto te va forța să iei decizii radicale în plan personal. Este esențial să renunți la anumite "ancore toxice".

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 aprilie - 2 mai 2021

Astrele acționează în defavoarea ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți permite să faci asta în momentele cele mai importante pentru relația ta. La birou ai de luat decizii importante. Încearcă să nu vorbești prin prisma emoțiilor, ci a cunoștințelor.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 aprilie - 2 mai 2021

Atunci când te afli la răscruce de drumuri, privește lucrurile în perspectivă. Cântărește bine opțiunile pe care le ai. Firea impulsivă te duce foarte des spre situații limită. Pe parcursul întregii săptămâni este de preferat să fii mai receptivă în raport cu ceea ce se întâmplă la birou. Sunt multe persoane care sunt intrigate de personalitatea ta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 26 aprilie - 2 mai 2021

Chiar și atunci când vine vorba de viața personală, trebuie să acționezi. Momentele cheie în anumite procese sunt fugitive. Trebuie să fii mereu în expectativă. Colegii pe care îi ai nu par a fi persoane de încredere. Bârfele și intrigile par să fie practici recurente. Este de preferat să nu vorbești prea mult despre acțiunile pe care urmează să le faci în plan profesional.
Articole astro