Horoscop săptămânal: 25 iunie – 1 iulie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita când simți pe propria piele impertinența celor din jur. Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în această săptămână, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Zilele următoare aduc armonie în viața ta emoțională. Pentru tine, totul este intens pe plan personal. Partenerul se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi destul de puţin timp împreună.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Te intrigă foarte mult unele din discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi zi de zi se pot încadra în cea mai joasă speță de oameni. Oportunismul și înșelătoria sunt două dintre aspectele cu care tu nu rezonezi și nu e accepți ca fiind parte din viața ta. Indiferent unde te vei afla, în perioada asta vei căuta să petreci mai mult timp singură. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a te detașa de ceea ce se întâmplă în jur.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Sunt multe momente pe parcursul acestei săptămâni când te vei lăsa ghidată doar de ceea ce simți. Unele relații din viața ta încep să prindă contur și să îți ofere armonia de care ai nevoie. Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Este primordial ca în zilele care urmează să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Adopți întru totul ideea de karmă. Simți pe propria pielea vibrația pe care ți-o transmite în anumite momente cheie din viața ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această săptămână alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Astrele acționează în defavoarea ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți permite să faci asta în momentele cele mai importante pentru relația ta. La birou ai de luat decizii importante, iar întreaga ta carieră va avea de suferit de pe urma lor. Tot ceea ce întreprinzi în această săptămână are tendința să îți zdruncine din rădăcini motivația intrinsecă.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 25 iunie - 1 iulie 2018:

În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Singura modalitate care te face să simți că deții controlul propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor pe care le ai în desfășurare. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face însă să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Nici persoanele cu care interacționezi nu se pot absolvi de vină în ceea ce privește aceste situații.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Te lași dusă de val. Uneori ai tendința chiar să jignești destul de ușor. Cuvintele pot deveni inamicul tău. Fiecare dintre voi are dreptul la replică și la un punct de vedere! Planurile pe care le aveați împreună au fost anulate din motive puerile, din punctul tău de vedere. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Firea ta dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. În zilele care urmează reușești să te faci remarcată de superiori. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te ajută întotdeauna să te faci plăcută. Sunt persoane care te consideră a fi mult prea intrusivă. Această săptămână se află sub energia pozitivă a lui Jupiter și de aceea vei resimți stabilitatea din jur, mai ales în viața personală.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. . Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Te lași dusă de val. Uneori ai tendința chiar să jignești destul de ușor. Cuvintele pot deveni inamicul tău. Această săptămână este destul de încărcată din punct de vedere energetic. Vei simți această stare în toate sectoarele vieții tale.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă, care cu siguranță îți va induce stări de frustrare. În anumite situații în care te vei afla la birou vei reuși să îți dai seama de intențiile colegilor. Sunt mulți cei care încearcă să îți pună piedici în ceea ce privește evoluția profesională. Cu toate astea, rămâi încrezătoare în forțele proprii și în capacitatea ta de a face față provocărilor.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 25 iunie - 1 iulie 2018:

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. În zilele care urmează te angajezi în tot felul de acțiuni caritabile care îți hrănesc ego-ul. Deși nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă echilibrul emoțional de care ai nevoie, perseverezi și ești încrezătoare că la un moment dat lucrurile vor intra pe făgașul pe care ți-l dorești. În viața profesională, ai tendința de a fi mult prea implicată, chiar și atunci când acest lucru nu se impune a fi necesar.
Articole astro