Horoscop săptămânal: 25 – 31 decembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25 - 31 decembrie 2017:

În această săptămână o să lași lucrurile să curgă de la sine. Te simți lipsită de energie și nu dorești să mai preiei inițiativa. Anotimpul rece este pentru tine cea mai grea perioadă din an. Parcă tristețea și melancolia apasă constant pe umerii tăi. Intri într-o pauză binemeritată. Petreci mai mult timp alături de persoana iubită. Responsabilitățile de la birou nu îți mai dau atâtea bătăi de cap.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25 - 31 decembrie 2017:

Îți doreșți din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj și poate de statornicie pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Încearcă să prioritizezi atunci când vine vorba de cei din jur. Trebuie să pui mai mult accent pe propria bunăstare. Evenimentele care au loc în această săptămână au intenția de a-ți demonstra asta încă o dată.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 - 31 decembrie 2017:

Pentru a avea curaj să iei o decizie în legătură cu relația pe care o ai, ai nevoie de siguranță absolută. Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care nu ești pregătită. Venus este prezent tot mai mult în viața amoroasă. Acest lucru se resimte în modul în care te raportezi la persoana iubită. Te implici tot mai mult în noul proiect; tema pe care o abordează te interesează direct.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25 - 31 decembrie 2017:

Starea ta de spirit se schimbă mult pe parcursul acestei săptămâni. Treci prin câteva experiențe care te fac să îți dai seama că este momentul să pui capăt unui episod important din viața ta. La birou colegii și superiorii îți apreciează creativitatea. Susținerea lor te ajută să îți pui în aplicare ideile, fără ezitare. De cele mai multe ori vei face abstracție de gândurile negative care îți inundă mintea.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25 - 31 decembrie 2017:

În această săptămână te simți motivată din punct de vedere intelectual. La birou îți dorești să te implici doar în rezolvarea problemelor dificile. Acestea te ajută să înveți lucruri noi atât despre tine, cât și despre activitatea pe care o desfășori. Este posibil să nu te faci înțeleasă atunci când îți susții punctul de vedere. Sărbătorile de iarnă aduc destul de multă melancolie în viața ta. Te simți singură.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 - 31 decembrie 2017:

În această săptămână ești în căutare de experiențe sexuale. Vei pune în aplicare toată puterea ta de seducție, devenind o femeie misterioasă și senzuală. Chiar dacă prietenii te critică pentru această decizie, te lași condusă doar de ceea ce simți. Confuzia și disconfortul emoțional vor face parte din paleta ta de trăiri. La birou reușești să termini anul cu rezultate foarte bune. Reușita aceasta devine imediat motivația pentru ceea ce va urma.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 25 - 31 decembrie 2017:

În această perioadă îți găsești pacea interioară de care ai nevoie. Momentul de față este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această săptămână îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete. Viața profesională nu este una spectaculoasă, dar această stare se va schimbă în timp. Fii răbdătoare!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 - 31 decembrie 2017:

Înainte de a lua decizii radicale cu privire la modul în care să-ți îmbunătățeșți calitatea somnului, ar fi bine să urmezi un tratament naturist. De asemenea, mișcarea fizică este mai mult decât binevenită. Această ultimă săptămână dintre ani te găsește agitată și pe fugă. Oportunitățile profesionale din ultima perioadă ți-au schimbat parcursul carierei, în bine.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 - 31 decembrie 2017:

Răbdarea va fi ceea ce îți va lipsi pe parcursul acestei săptămâni! Micile conflicte pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă. Nu vei reuși să te controlezi. Partenerul va modifica fără să te anunțe planurile pe care le aveați stabilite pentru vacanța în care veți pleca. În plan profesional nu duci lipsa de idei constructive, iar intuiția este unul din punctele tale forte.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 - 31 decembrie 2017:

Fiind determinată să nu lași că lucrurile să decurgă de la sine, vei face tot ce ține de tine ca viața ta să prindă culoare. Nu vei reuși întotdeauna să adopți o tactică care să se potrivească cu așteptările pe care le ai. În una din zilele acestei săptămâni, reușeșți să-ti superi foarte tare partenerul. Dacă nu vrei să petreci singură noaptea dintre ani, este important să găsești o modalitate de a comunica cu el.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 - 31 decembrie 2017:

Starea ta de spirit jovială de la începutul acestei săptămâni se va spulbera rapid. Îți este pusă la îndoială intenția anumitor comportamente. Persoanele din jur sunt critice la adresa ta. Ieși în evidență în sens negativ atunci când încerci cu orice preț să le schimbi gândirea. La birou te lași dusă de val și îi jignești pe cei cu care lucrezi. Nu ai nicio scuză! De revelion alegi să petreci alături de familie.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 25 - 31 decembrie 2017:

Ești foarte evazivă. Simți nevoia să-ți păstrezi intimitatea departe de ochii publici. Asemenea comportament se pare că nu este agreat de persoanele din jurul tău. La birou vei fi foarte ușor distrasă în zilele de miercuri și joi. Deși planurile pentru trecerea dintre ani sunt deja stabilite, simți că tot ceea ce ți-ai dori este să te odihnești.
Articole astro