Horoscop săptămânal: 23-29 aprilie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 23-29 aprilie 2018:

Pauzele pe care le iei pe parcursul acestei săptămâni te ajută să îți refaci nivelul de energie. Totul în jurul tău se derulează în mare viteză. Asupra ta își exercită energia un Saturn destul de precaut care încearcă să te ferească de deciziile riscante. Lucrurile se precipită destul de mult în activitatea de la birou. Nimeni nu pare să mai înțeleagă sensul noțiunii ”bun simț". Este important pentru starea ta interioară să îți analizezi puțin sentimentele și emoțiile.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 23-29 aprilie 2018:

În ciuda bunei tale intenții, lucrurile sunt foarte ușor de interpretat într-un sens negativ. Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri. Astrele plusează destul de mult în ceea ce privește cariera. Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar nu te dezici de ele. Este un moment potrivit pentru dezvoltarea ta profesională. Investește în workshop-uri și cursuri de performanță. Această perioadă a anului te ajută întotdeauna să faci schimbări importante în viața ta.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 23-29 aprilie 2018:

Odată ce îți concentrezi atenția asupra obiectivelor profesionale sau investițiilor financiare pierzi din vedere un aspect important, starea ta interioară. Unele decizii care par a fi corecte sau acele ”mutări” pertinente în carieră pot ascunde de fapt altfel de lucruri. Este important să fii pragmatică și calculată. Zilele dinspre sfârșitul săptămânii sunt vizate de energia lui Pluto. Atmosfera din viața ta pare să se precipite și mai mult. Nimic din ceea ce se întâmplă nu prezintă logică în viziunea ta.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 23-29 aprilie 2018:

Atunci când Pluto pare să îl urmeze îndeaproape pe Saturn care este retrograd, totul în jurul tău tinde să aibă un înțeles profund. Indiferent de oportunitățile de care ai parte, este important să știi să le fructifici la maxim. Fii pregătită să spui ”adio” acelor persoane din viața ta care nu sunt demne de dedicarea ta emoțională. Această săptămână se finalizează într-o modalitate destul de maiestuoasă, acțiunea de care ai parte avându-te ca și personaj principal.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 23-29 aprilie 2018:

Atmosfera caldă și armonioasă specifică primăverii nu este singura motivație pe care o ai pentru a face lucrurile diferit. Viața ta se află pe o punte ascendentă în găsirea echilibrului interior. Directivele pe care le primești la birou par să fie destul de stresante pentru tine. Provocarea nu constă în îndeplinirea sarcinilor de care ești responsabilă, ci mai ales în maniera în care acest lucru se întâmplă. Exigența în raport cu propria persoană te privează de momente unice și pline de însemnătate.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 23-29 aprilie 2018:

Deși faci pași evidenți spre înțelegerea dinamicii unei anumite relații din viața ta, ai senzația că ar trebui să încetinești puțin ritmul în care se întâmplă lucrurile. Dezamăgirea pe care o poți suferi din nou poate fi descurajantă. Ciclul parcurs de Saturn te va ajuta să îți redefinești abilitățile. Starea de bine pe care o creează membrii familiei în jurul tău te ajută să treci peste zilele dificile de la birou. Oferă-ți energia doar persoanelor stabile emoțional, altfel riști să fii epuizată din punct de vedere psihic.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 23-29 aprilie 2018:

În ciuda firii extrovertite, viața familială și cea personală reprezintă enorm pentru tine. Discreția în raport cu aceste două subiecte este destul de evidentă în dialogurile pe care le ai cu cei din jur. Ai nevoie de spațiu fizic și temporal pentru a trece emoțiile prin propriul filtru. Pentru tine orice aspect al vieții trebuie să fie autentic. Nu mai încerca să îi ”salvezi” pe cei din jur! Fiecare are nevoie, în primul rând, de o relație adevărată cu propria persoană. Zilele de weekend le petreci alături de persoana iubită.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 23-29 aprilie 2018:

La începutul acestei săptămâni, intri într-o ”revizie” a relațiilor de prietenie. Ești de părere că multe dintre ele nu mai reprezintă pentru tine mai nimic din ceea ce a fost odată. Detașarea emoțională de acele persoane în care simți că nu mai poți investi sentimente sau trăiri te ajută să îți recapeți o parte din energie. Oamenii vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi. Totul face parte dintr-un proces natural și uman. Spre sfârșitul săptămânii, prioritară pentru tine va fi viața de familie.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 23-29 aprilie 2018:

Încă de la începutul săptămânii ai tendința să faci achiziții care nu îți sunt necesare. Lipsa unei maturizări financiare te face întotdeauna să ajungi în impas. Fiecare decizie pe care o iei are un impact profund, mai ales în zilele de miercuri și joi. Fii înțeleaptă! Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Încă ai rămas o fire credulă. Atunci când senzația de frustrare pare să îți acapareze mintea, amintește-ți că pașii mici și calculați te vor scoate din impas.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 23-29 aprilie 2018:

Disciplina și munca asiduă te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți rivali. Deși provocări profesionale apar zi de zi, niciodată nu te lași acaparată de senzația de neputință care este posibil să te încerce. Starea emoțională dinspre finele săptămânii te intrigă destul de mult. Chiar dacă nu ai motive să fii îngrijorată în raport cu starea de sănătate, consideri că un consult de specialitate se impune a fi necesar. În weekend încearcă să pui mai mult accent pe relaxare și odihnă.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 23-29 aprilie 2018:

Deși ești destul de rezistentă în fața intențiilor celor din jur de a te ”elimina”, în această săptămână decizi de una singură să rămâi pe tușă. Implicațiile emoționale pe care le are relația romantică tinde să te debusoleze destul de mult. Este posibil să nu fii pregătită pentru prea multe compromisuri în plan sentimental. Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane. Sfârșitul de săptămână este foarte încărcat din cauza unor evenimente imprevizibile.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 23-29 aprilie 2018:

Prieteniile, colaborările de orice fel, angajamentele profesionale vor fi puse ”sub lupă” la începutul acestei săptămâni. Deși consideri că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt situații care te intrigă peste măsură. Dacă ar fi să alegi între propriile valori și compromisuri, este evident că ai alege prima varianta. Compromisurile ți-au adus întotdeauna doar dezamăgiri. Este posibil să nu fii pregătită pentru anumite decizii pe care le ia persoana iubită în numele tău.
Articole astro