Horoscop săptămânal: 21-27 februarie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 februarie 2022

În perioada următoare vei avea parte de suport necondiționat din partea anumitor persoane din viața ta. Acest fapt îți oferă șansa să faci lucrurile exact așa cum îți dorești. Vei avea timp pentru sine, timp pentru familie, timp pentru carieră și totul ți se va părea mult mai "ușor de cuprins". Bucură-te de această perioadă calmă!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 februarie 2022

Relațiile interpersonale și valorile pe care ți le definești în raport cu cei din jur sunt în centrul atenției tale. O persoană pe care o cunoști întâmplător poate deveni un pion important în viața ta. Mercur in poziția retrogradă te va forța să vorbești despre ceea ce simți în raport cu cineva important pentru tine. Ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 21-27 februarie 2022

Motivația de a face mai mult și mai mult pare să scadă în intensitate. De multe ori, îți pui singură piedici doar pentru că nu ești sigură pe ceea ce reprezinți. Atunci când familia are nevoie de tine, ești mereu prezentă. Dedicarea ta absolută nu este însă apreciată. Această perioadă este potrivită pentru a readuce în viața ta entuziasmul de altădată.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 21-27 februarie 2022

Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile de orice fel. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta în acest sens. Cu siguranță, tu știi mai bine decât oricine cât de important este să faci asta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 21-27 februarie 2022

Totul în jurul tău este relativ. După o perioadă destul de lungă în care ai încercat să disimulezi anumite emoții, în sfârșit te vei lăsa condusă de ceea ce simți. Este posibil ca anumite momente din viața ta să nu fie ușor de depășit, mai ales dacă te vei simți mult prea vulnerabilă în raport cu ceea ce se întâmplă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 21-27 februarie 2022

Oricât de departe sunt anumite persoane, gândul la ele îți oferă suport și înțelegere. Ești o fire strategică, asta este clar, dar atunci când nu deții toate informațiile, lucrurile pot fi extrem de înșelătoare. Este posibil ca aparențele să fie cele care te trag înapoi din mijlocul unor relații. Tu oare ce îți dorești cu adevărat?

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 21-27 februarie 2022

Familia devine din nou prioritară. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți. Toate noile tabieturi sănătoase pe care ți le impui aduc beneficii evidente în viața ta. Ești conștientă că drumul pe care ți l-ai ales nu este unul simplu, dar încerci să îți perfecționezi cât poți de mult capacitatea de a fi rezilientă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 21-27 februarie 2022

Te aștepți la un altfel de parcurs în plan profesional deoarece nu ești pregătită pentru noi provocări în acest sector al vieții. Odată cu venirea primăverii, cu precădere începând cu această ultimă săptămână din februarie, reușești să te repoziționezi și să îți creionezi noi obiective personale. Ai nevoie să faci asta pentru a fi mai în contact cu propriile nevoi și visuri.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 21-27 februarie 2022

De cele mai multe ori, alegerile pe care le faci vorbesc de fapt de capacitatea ta de flexibilitate. Propriile nevoi sunt primele care sunt anulate. Pentru tine este mult mai important ca cei din jur să fie mulțumiți și încântați. Din păcate, ajungi să trăiești în umbra fericirii celor din jur. La birou este posibil să fii propusă pentru o nouă poziție în departament. Fii atentă la ce vei decide!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 21-27 februarie 2022

Această săptămână din an este marcată de un fenomen astrologic intens. Tot ceea ce vei resimți își va lăsa amprenta asupra stării tale emoționale. Parcă din nou vine spre tine nevoia de a te reinventa la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Poate nu este un moment potrivit ca să te forțezi mai mult decât simți că o faci deja.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 21-27 februarie 2022

De cele mai multe ori, ceea ce se întâmplă în jur nu este despre tine. Impresia că deții controlul este una greșită. Deși îți este dificil să vorbești despre sine cu o așa de mare lejeritate cum o făceai altădată, sunt persoane în viața ta spre care vei alege să te îndrepți ori de câte ori simți nevoia.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 21-27 februarie 2022

Această săptămână de sfârșit de iarnă va fi ghidată la nivel energetic de planetele Saturn și Marte. Implicațiile financiare ale planurilor tale de viitor sunt de luat mai mult în considerare. Nu este un moment oportun să riști prea mult din acest punct de vedere. Este indicat să fii mai precaută.
Articole astro