Horoscop săptămânal: 21 – 27 decembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 21 - 27 decembrie 2020

Poate în spatele anumitor judecăți sau prejudecăți se află un blocaj psihic care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Planurile de vacanță sunt foarte bine conturate în mintea ta, chiar dacă partenerul de viață nu este sigur de ceea ce vrea sa facă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 21 - 27 decembrie 2020

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte personale își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine, îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 - 27 decembrie 2020

Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Pe parcursul următoarelor zile îți va fi mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 21 - 27 decembrie 2020

Deși nu știi să "joci" de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Prima jumătate a săptămânii, în mare parte, va fi dedicată dezvoltării personale. Weekend-ul se anunță încărcat cu tot feluri de task-uri administrative, dar cu siguranță nu vei renunța la niciun plan stabilit cu persoanele dragi. Compania lor te vitalizează, în mod cert.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 21 - 27 decembrie 2020

Fără să înțelegi de ce se întâmplă acest lucru, persoanele din jur sunt din ce în ce mai critice la adresa ta. Este posibil ca firea ta defensivă să atragă o astfel de atitudine din partea celor din jur. În plan personal învață să te apreciezi mai mult. Ești mult prea exigentă cu propria persoană și așteptările pe care le ai de la tine te vor îndepărta de adevăratele obiective.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 - 27 decembrie 2020

Responsabilitatea pe care de multe ori o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Problemele cu care ai fost nevoită să te confrunți în ultima perioadă te-au ajutat să te maturizezi destul de mult. Atitudinea familiei față de reușitele tale profesionale îți oferă motivația necesară pentru a-ți urma visurile.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 21 - 27 decembrie 2020

Ideea de echilibru interior a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele "ancore" de care te agăți pentru a ieși la liman. Familia trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 - 27 decembrie 2020

Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care te așteptai. În următoarele zile te lași dusă de val, acționezi impulsiv, oferi "gratuit" insulte și ai tendința să fii agresivă cu toți cei care încearcă să afle ce se întâmplă cu tine. Lipsa odihnei te-a adus în acest impas.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 - 27 decembrie 2020

În acest început de săptămână este posibil să te simți tot mai provocată să îți depășești limitele. Indiferent că va fi vorba de planul personal sau de cel profesional, vei încerca să scoți la iveală acele părți din tine pe care încerci să le autolimitezi. Viața de familie armonioasă este singura constantă din viața ta și singura care contează cu adevărat.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 - 27 decembrie 2020

Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă sau acceptată, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus este catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta în perioada următoare.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 - 27 decembrie 2020

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la final un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 21 - 27 decembrie 2020

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere profesional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Relațiile cu cei dragi pot fi privite ca un adevărat catalizator pentru împlinirea fiecăruia dintre noi. Momentele cu ei ne oferă stabilitate, armonie și echilibru.
Articole astro