Horoscop săptămânal: 2-8 mai 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 2-8 mai 2022

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional și ești convinsă de ceea ce îţi doreşti. Mai mult decât atât, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi pe parcursul săptămânii te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi. A vorbi pentru sine a devenit necesar în noul anturaj din care faci parte.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 2-8 mai 2022

Atunci când te afli în mijlocul unor situații tensionate, ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă. Pe parcursul întregii săptămâni o să ai parte de multe lucruri surprinzătoare și care vor aduce energie pozitivă în viața ta. Astrele nu se dezmint atunci când vine vorba de oportunități de dezvoltare.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 2-8 mai 2022

Prezența lui Pluto în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care alegi să te raportezi la tot ceea ce trăiești. Se pare că ești tot mai ancorată într-o stare de spirit anxioasă și nu mai găsești ieșirea din labirint. Prezența celor dragi în viața ta va fi definitorie pentru modul în care vei reuși să treci peste această perioadă sumbră.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 2-8 mai 2022

Anumite evenimente care au loc îți dau tot mai multe indicii că ceea ce trăiești nu este tocmai autentic. Oamenii din jur se raportează într-un mod total diferit la tine față de ceea ce tu ai nevoie. Nimic nu pare să fie de interes pentru tine atunci când starea interioară îți cere atenția. Zilele acestei săptămâni aduc mai multă conexiune emoțională.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 2-8 mai 2022

Nu este cazul să iei decizii pe fugă deoarece nu ai nimic de pierdut dacă adopți o atitudine mai calculată. În plan profesional, este important să îți menții motivația la cote maxime, mai ales în această perioadă destul de antrenantă. Dacă comportamentul anumitor persoane este deranjant pentru tine, trebuie să reflectezi ce parte din tine activează de fapt.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 2-8 mai 2022

Știi că nimic nu este întâmplător. Acest fapt este cel care te ține atât de bine ancorată din punct de vedere emoțional. Nu ai intenția de a grăbi lucruri care nu trebuie să se întâmple acum. Atunci când vorbești din suflet, cei din jur nu au cum să nu constate acest lucru. Păcat însă că o faci mult prea rar și din motive pe care doar tu le cunoști.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 2-8 mai 2022

Nu este ușor să fii în centrul atenției. Din păcate, ajungi destul de des în această postură, fără intenția ta. În acest fel, înveți să îți accepți vulnerabilitățile. Este important să faci pace cu ele pentru a putea să trăiești o viață din plin. Atunci când cerințele celor din jur devin exagerate, exprimă-ți punctul de vedere în acest sens.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 2-8 mai 2022

Ești o persoană directă și plină de umor. Aceste două calități te ajută să fii sincer apreciată de către colegii de la birou, dar mai ales de partenerul de viață. Firea degajată îi face pe cei din jur să se simtă în siguranță. Atunci când este nevoie să faci alegeri, ghidează-te în funcție de priorități. Este esențial să faci asta.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 2-8 mai 2022

Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Tot nu reușești să fii mai organizată cu timpul pentru propria persoană. Îți dorești să faci mai multe lucruri pentru sine, dar mereu există loc de compromis în acest sens. Intriga care te urmărește în plan profesional te irită destul de mult.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 2-8 mai 2022

Oferi dovezi de afecțiune doar în plan social pentru că sentimentele tale se simt protejate în spatele acestei "copertine". Limbajul pe care îl folosești poate fi de multe ori interpretat greșit. Nu știi să alegi cuvintele cele mai potrivite pentru a exprima cu adevărat ceea ce gândești. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 2-8 mai 2022

Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Încearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 2-8 mai 2022

În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbită în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată. Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă, iar tu le găsești constant la tine. Aceste zile pe care le-ai petrecut mai aproape de cei dragi te-au pus față în față cu realitatea ta interioară.
Articole astro