Horoscop săptămânal: 2 – 8 decembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 decembrie 2019

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Această atitudine iscă reacții de repulsie din partea celor din jur, mai ales în cazul colegilor de birou. Nimeni nu este obligat să agreeze atitudinea ta de superioritate.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 decembrie 2019

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Responsabilitatea pe care o proiectai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 decembrie 2019

Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Diversitatea de care ai parte în orice sector al vieții te ajută să fii o ”persoană complexă”.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 decembrie 2019

Pe parcursul acestei săptămâni vei adopta o atitudine încăpățânată în raport cu mai multe aspecte ale propriei vieți. Poziția retrogradă a mai multor planete te va agita destul de mult în apropierea weekend-ului și de aceea vei anula toate planurile pe care le aveai stabilite. Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe și din păcate, vei avea de pierdut din cauza acestei atitudini.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 decembrie 2019

Chiar dacă situațiile tensionate din familie par să fie de necontenit, îți păstrezi vitalitatea într-un echilibru demn de invidiat. Ai devenit o persoană mult mai reflectivă deoarece simți nevoia să găsești răspunsuri pertinente la tot ceea ce trăiești zi de zi. Le cauți în cărți, în interacțiunile cu cei din jur, în propriile gânduri sau în oamenii pe care viața ți-i scoate în cale.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 decembrie 2019

Fără să îți dorești în mod clar acest lucru, în zilele următoare te vei surprinde vorbind destul de des despre propriile sentimente. Această săptămână va pune la încercare relația pe care o ai. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 decembrie 2019

Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Ai multe lucruri de spus și multe relații de ”reglat”. Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ai fost și nu vei fi niciodată o fire rațională.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 decembrie 2019

În zilele care urmează încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Atunci când vine vorba de iubire, ești ”blocată” în esența anumitor întâmplări și încă acționezi prin prisma lor.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 decembrie 2019

De cele mai multe ori, energia negativă pe care o ”recepționezi” de la cei din jur te poate bloca în planul acțiunii. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Nu este momentul potrivit să iei decizii riscante în raport cu anumite persoane care chiar contează pentru tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 decembrie 2019 Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa ”cucerită” de promisiunile exagerate ale persoanelor care au anumite interese! Saturn poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 decembrie 2019

Ești discretă și această calitate te recomandă mai ales în acele situații când o astfel de atitudine este imperios necesară. De fiecare dată când ai senzația că cei din jur nu îți oferă poate ceea ce ai tu nevoie, trebuie să te întrebi dacă tu le oferi posibilitatea de a te ”accesa”. În zilele care urmează îți focusezi destul de mult atenția asupra propriului spirit.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 decembrie 2019

Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Sunt persoane care prin simpla lor prezență îți induc o stare de confort, iar altele par să facă orice pentru a te dezechilibra din punct de vedere emoțional. Totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pe care le ”recepționezi” de la cei din jur.
Articole astro