Horoscop săptămânal: 19-25 iulie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 19-25 iulie 2021

Te consumi mult din punct de vedere emoțional, și mai ales pentru cei din jur. Problemele personale ajung de multe ori pe locul secund. Stima și încrederea în sine suferă mult de pe urma acestei prioritizări eronate pe care o faci zi de zi. Poate este momentul să lași lucrurile să decurgă de la sine. Ai nevoie să readuci în viața ta acele momente de fericire autentică.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 19-25 iulie 2021

Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane de la birou te ajută să te ții departe de multe conflicte. Cu fiecare zi care trece, descoperi lucruri noi la tine și în raport cu cei din jur. Toate informațiile fac parte dintr-un puzzle uriaș care te va ajuta să găsești răspunsuri importante odată cu finalizarea lui.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 iulie 2021

Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, dar asta nu este suficient pentru tine. Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Întâmplările care au loc ți se par fără sens.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 19-25 iulie 2021

Atunci când vine vorba de anumite aspecte, practica este esențială. Pentru a avea succes în ceea ce faci trebuie să îți dezvolți anumite automatisme pentru a putea ulterior să te ocupi de "nuanțarea" lucrurilor. Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 19-25 iulie 2021

"Căderile" pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Weekendul este "concentrat" pe viața socială, în special pe cea romantică. Ai dispoziție de flirt, vei ieși mult cu prietenii și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 19-25 iulie 2021

Influența pe care o primești pe parcursul săptămânii din partea Lunii te face să alegi între totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 19-25 iulie 2021

Simți ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de colegi. Nu reușești să preiei inițiativa. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase "părți" ale vieții tale.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 19-25 iulie 2021

Te concentrezi pe propriile obiective și anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci, indiferent de context. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți în tot felul de moduri.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 19-25 iulie 2021

În zilele care urmează reușești să te repoziționezi și să îți creionezi noi obiective legate de carieră. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal odată ce vei prelua controlul. Familia va fi susținătorul tău principal, indiferent de ceea ce urmează să trăiești. Această dinamică pe care o ai în raport cu cei dragi îți oferă întotdeauna confort psihic.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 19-25 iulie 2021

Așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale, mai ales spre mijlocul săptămânii când are loc un eveniment important pentru tine. Ești de părere că ai fost mult prea indulgentă în raport cu anumite persoane și asta a atras după sine destul de multe dezamăgiri. Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 19-25 iulie 2021

Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbită în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 19-25 iulie 2021

În zilele care urmează planul profesional va fi prioritar. Te concentrezi pe unele obiective pe care le-ai tot amânat în ultimele luni. Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii. Demersurile pe care le faci cu consecvență, pentru recâștigarea încrederii în sine, dau rezultate.
Articole astro