Horoscop săptămânal: 18-24 aprilie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 18-24 aprilie 2022

Atâta timp cât ai stabilitate şi securitate afectivă, te simţi fericită. Partea financiară este posibil să îţi influenţeze destul de mult deciziile pe care le iei în plan personal în perioada care urmează. Eşti conştientă că aceste două planuri merg de cele mai mult ori in paralel şi, pentru a avea succes, este nevoie să ajungi la un echilibru.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 18-24 aprilie 2022

Firea pragmatică te privează de multe lucruri frumoase. Chiar și colegii de la birou au constatat acest lucru. Oportunitățile de dezvoltare personală sunt la putere în această săptămână. În anumite contexte nu reușești să îți dai seama de ceea ce este cu adevărat important. Te lași absorbită de detaliile cele mai evidente și omiți esențialul.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 18-24 aprilie 2022

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine şi reuşesti mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezenţa lui Marte în zodia ta are o influenţă evidentă deoarece eşti foarte ambiţioasă şi te laşi condusă de ceea ce simţi indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. Această săptămână este foarte importantă pentru tine din punct de vedere familial.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 18-24 aprilie 2022

În perioada care urmează vei avea o stare de spirit extrem de jovială, de pozitivă şi prezenţa ta încântătoare va atrage suficient de mult atenţia celor din jur. Zilele care urmează sunt esenţiale pentru armonia din viaţa ta. Vei avea parte de provocări la care nu te aştepţi şi trebuie să fii pregatită să le faci faţă.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 18-24 aprilie 2022

Ești încrezătoare în viitorul tău profesional, eşti sigură de ceea ce îţi doreşti şi mai mult decât atât, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi te ajută foarte mult în tot ceea ce faci. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează şi pentru vacanţa pe care o plănuieşti.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 18-24 aprilie 2022

Atunci când vine vorba de încercarea de a te apropia de o anumită persoană, totul eșuează. Nu îți este ușor să treci peste starea de iritare pe care ți-o creează, dar rămâi conectată la propriile emoții. Nu este cazul să iei decizii pe fugă deoarece nu ai nimic de pierdut dacă adopți o atitudine mai calculată. În prezent cariera se va plasa pe locul secund în ceea ce privește prioritățile.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 18-24 aprilie 2022

Chiar dacă la orice pas îți pui piedici pentru a nu face lucrurile exact așa cum îți dorești, acum totul trebuie să se schimbe. Nu mai poți rămâne în umbră! Și cu siguranță nu o mai poți face în baza unor idei puerile despre anumite limite pe care doar tu ți le impui. Armonia din familie este cea care îți oferă doza de vitalitate de care ai nevoie.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 18-24 aprilie 2022

A vorbi despre ceea ce simți și a oferi și celor din jur spațiu pentru a vorbi despre ceea ce simt este un aspect important al oricărei relații. Dificultățile financiare care apar imprevizibil te vor frustra destul de mult. Nu vrei să faci niciun compromis în raport cu nevoile materiale pe care le ai. Ai grijă însă la modul în care vei acționa în această situație.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 18-24 aprilie 2022

Începi să fii mai puțin extravagantă și mai puțin extrovertită decât de obicei, deși acest mod de a fi nu ți se potrivește. Pe parcursul săptămânii se pare însă că o să ajungi la concluzia că îți face bine să adopți o asemenea atitudine. În acest mod economisești mai multă energie și astfel reușești să te orientezi către lucrurile cu adevărat importante pentru tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 18-24 aprilie 2022

Firea ta duală se va afla în plină activitate. În zilele care urmează vei fi pusă mereu în postura de a alege. De cele mai multe ori reuşeşti să faci faţă presiunilor impuse de un asemenea stil de comportament, însă sunt momente în care te simţi răvăşită din punct de vedere psihic. Dacă ai nevoie de pauză, oricând, oricum, ia-o fără a mai găsi scuze să nu o faci.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 18-24 aprilie 2022

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și să fii mai puțin agresivă. Această tactică te poate ajuta să fii mai detensionată. Pe moment însă, este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta. Nu te îngrijora de faptul că viața ta stagnează într-un punct în care nu te simți împlinită!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 18-24 aprilie 2022

Zilele acestei săptămâni aduc în prim plan alegeri pe care le-ai făcut în trecut. A rămâne cu gândul la ceea ce putea fi diferit îți răpește șansa de a fi ancorată în prezent. Astrele te ajută foarte mult în cadrul dezvoltării personale şi profesionale, chiar dacă trebuie să preiei iniţiativa ori de câte ori este nevoie. Lasă inspirația să te conducă!
Articole astro