Horoscop săptămânal: 17 – 23 mai 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 17 - 23 mai 2021

Având în vedere conexiunea critică pe care Saturn o are cu Mercur, în perioada următoare te vei afla în postura de a alege să faci lucruri care îți fac reală plăcere, dar care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Sentimentul "de acasă", pe care îl simți mereu în apropierea celor dragi, te face să te întorci mereu spre ei.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 17 - 23 mai 2021

Chiar dacă sună ieșit din comun, ai putea începe săptămâna prin a "sparge" întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, acţionezi. Chiar dacă a acționa presupune a renunța la atitudini sau persoane care te rănesc, nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță emoțională.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 - 23 mai 2021

Marte este destul de "structurată" din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții immediate. Weekend-ul nu poate fi petrecut altfel decât în familie.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 17 - 23 mai 2021

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă. Nu înțelegi acest comportament, dar totuși nu încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Cariera îți oferă din nou șansa de a ieși din zona de confort, în sens pozitiv. Remarcă-te!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 17 - 23 mai 2021

Mercur-Uranus este o diadă care aduce schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. De cele mai multe ori, lucrurile bune vin de la sine. Chiar dacă nimeni nu scapă de intrigi, este important să știm să ne definim așteptările. Creativitatea de care dai dovadă în contextele profesionale fac din tine un coechipier desăvârșit.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 - 23 mai 2021

Astrele "te pregătesc". În săptămâna care urmează vor surveni schimbări radicale în viața ta. Indiferent de ceea ce va veni spre tine, vei rămâne concentrată pe propriile obiective. Persoanele rău intenționate cu care ești nevoită să interacționezi își lasă amprenta asupra echilibrului tău interior. Nu poți să rămâi indiferentă în fața "viziunii înguste" a celor din jur.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 17 - 23 mai 2021

Atunci când vine vorba de a face parte dintr-o echipă de profesioniști, valorile pe care le cauți la ceilalți îți sunt foarte clare. Toată "revoluția" pe care o trăiești în plan emoțional are drept scop recâștigarea încrederii în sine, dar și în cei din jur. Firea ta rebelă și nonconformistă va fi în căutare de stabilitate și securitate emoțională.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 - 23 mai 2021

Toate nevoile cu impact emoțional vor încerca să te "subjuge". În perioada următoare vei începe să îți faci planuri mult mai sustenabile în raport cu o serie de obiective care au rămas neîndeplinite. În plan profesional vei resimți multă agitație. Indiferent de parcursul pe care vei merge, vei avea oameni de încredere alături de tine.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 - 23 mai 2021

Având în vedere faptul că ești înconjurată de persoane joviale și pline de viață, "preiei" din starea lor de spirit. Trăiești mereu în trecut sau în viitor și uiți de prezent. Pe parcursul acestei săptămâni ai senzația că ești invitată constant la a face tot felul de introspecții în raport cu deciziile luate în trecut. Ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 - 23 mai 2021

Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Noile începuturi sunt interesante, dar sunt și generatoare de anxietate. Pentru a putea funcționa, tu ai nevoie de lucruri palpabile. Nimic din ceea ce faci nu trebuie să fie fără sens sau rezonanță.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 - 23 mai 2021

Te adaptezi foarte bine la contextele dificile. Chiar dacă capacitatea ta de analiză pare să fie mereu "în alertă", sunt momente în care nu îți dai seama de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Evenimentele care te apropie de cei dragi te fac să îți setezi noi priorități. Atingi multe limite emoționale în raport cu o anumită relație. Ești pregătită pentru orice va urma în acest sens.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 17 - 23 mai 2021

Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu ea. Cheia unei relații armonioase vine și din respectul de sine. Zilele acestei săptămâni te scot din zona de confort. Astrele te îndeamnă să acționezi. "Îmbrățișezi" cu entuziasm orice statut social care ți se alocă deoarece știi că schimbarea se află în tine.
Articole astro