Horoscop săptămânal: 14-20 octombrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 14 - 20 octombrie 2019

Cele mai multe decizii pe care le iei în această perioadă vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Faci alegeri iraționale și fără sens și consecințele nu vor întârzia să apară. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 14 - 20 octombrie 2019

Tu și partenerul de viață sunteți mai mult sau mai puțin pe aceeași lungime de undă în zilele care urmează. Amândoi veți comunica cu ușurință ceea ce simțiți sau ceea ce vă nemulțumește, iar această deschidere vă ajută să vă reconectați la nivel emoțional. Nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu te mai afectează ca în trecut. Acum îți cunoști prioritățile.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 - 20 octombrie 2019

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această săptămână îți demonstrează contrariul. Te simți atât de obosită din punct de vedere psihic încât ai senzația că nu ești capabilă nici măcar să decizi cu ce te îmbraci în ziua următoare. Majoritatea proiectelor pe care le derulezi la birou nu te pun în valoare. Renunță la ceea ce faci. Reorientează-te!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 14 - 20 octombrie 2019

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmit anumite persoane ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți dorești. Niciodată nu ai fost mai confuză decât acum. Deși primești multe sfaturi de la persoane apropiate, ești conștientă că tu ești singura responsabilă de schimbările care vor apărea în viața ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 14 - 20 octombrie 2019

Deși așteptările pe care le ai de la un posibil partener romantic sunt destul de exagerate, reușești totuși să te lași impresionată de anumite persoane. Ai nevoie de stabilitate emoțională. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Vorbești cu sinceritate despre anumite lucruri care te deranjează în colectivul de la birou, dar nu pare că ești înțeleasă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 - 20 octombrie 2019

Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Ești mult prea categorică cu anumite persoane, deși știi că acest comportament atrage după sine doar reacții negative și deloc afecțiune și înțelegere.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 14 - 20 octombrie 2019

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, este esențial să îți dai seama de importanța lor. Modul respectuos în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită. Astrele te ajută să transmiți ceea ce gândești, dar asta nu îți garantează reușita.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 - 20 octombrie 2019

Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care mănânci. Faci multe excese, de toate felurile, iar mișcarea fizică este din nou amânată pentru tot felul de motive puerile. Emanciparea pe care simți nevoia să o trăiești la nivel profesional nu este de bun augur în această perioadă. Spiritele sunt destul de tensionate la birou din cauza unor dificultăți cu care se derulează proiectele.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 - 20 octombrie 2019

Începând cu această săptămână toată atenția va fi concentrată asupra propriei persoane. Demersurile pe care le faci în acest sens au scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Ciclurile pe care le realizează Venus îți induc o stare de agitație la nivel energetic, dar care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 - 20 octombrie 2019

Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Vorbești deschis despre modul în care urmează să acționezi și faci cercetări amănunțite în acest sens. Este evident pentru tine faptul că romantismul și confortul psihic din relația personală te ajută mult să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 - 20 octombrie 2019

Jupiter este destul de "energic" astfel încât tot ceea ce vei trăi în zilele următoare te va ajuta să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană și ca femeie. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins, dar aceasta este de fapt o provocare pentru tine. Modul în care decurg lucrurile în anumite relații de prietenie nu te mai afectează ca în trecut. Ești mult mai matură emoțional.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 14 - 20 octombrie 2019

Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă, dar te ții departe de orice surescitare emoțională în acest sens. Toată energia psihică este concentrată pe viața de familie deoarece de acolo îți "tragi" toată vitalitatea. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți o atitudine radicală.
Articole astro