Horoscop săptămânal: 14-20 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 ianuarie 2019

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă, dar reușești să te ții departe de orice surescitare emoțională în acest sens. În aceste zile încerci din greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 ianuarie 2019

Tentațiile de care ai parte în perioada următoare nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii săptămâni. În relația personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens. Acum privești mai mult spre propria persoană și reușești să te detașezi emoțional de tot ceea ce ea a reprezentat pentru tine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 ianuarie 2019

Armonia de care ai parte în plan personal îți oferă mai mult o stare de confuzie decât de împlinire. Nu știi să integrezi împlinirea pe care îți este dat să o trăiești, chiar dacă dintotdeauna ai tânjit după ea. Din păcate, copilăria timpurie și experiențele din trecut au creat destul de multe blocaje în acest sens. În plan profesional este nevoie de mai multă inițiativă pentru a reuși să îți atingi obiectivele.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 14-20 ianuarie 2019

Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți întotdeauna o atitudine radicală. Lasă loc de flexibilitate pentru ca cei din jur să simtă că se pot apropia de tine. Venus pulsează destul de mult în casa sănătății deoarece aceasta va fi prioritatea ta în perioada care urmează. Atunci când este nevoie să aduci schimbări radicale propriei vieți, este nevoie de determinare și consecvență.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 14-20 ianuarie 2019

Chiar dacă îți este dificil să faci asta deoarece nu ai un model de comportament în acest sens, acordă-ți timp și răbdare! Procesul de introspecție în care te afli de ceva timp este unul laborios și pentru ca rezultate să fie edificabile, este nevoie să treci prin toate etapele care-l definesc. În această săptămână este posibil să fii pusă în postura să insiști foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia la birou.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 14-20 ianuarie 2019

Partenerul de viață este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în tine. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot ceea ce faci! Uneori ai tendința să mănânci în mod compulsiv, chiar dacă ești conștientă că acest mod de a acționa nu va face decât să îți intensifice starea de frustrare pe care o resimți.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 14-20 ianuarie 2019

Este important să accepți că este posibil să existe o problemă evidentă în ceea ce privește modul în care alegi să comunici cu anumite persoane. Ideile tale par a fi lipsite de consistență și de aceea ești foarte greu de urmărit. Mai mult decât atât, așteptările pe care le ai de la cei din jur se referă de fapt la propriile nevoi. Tu niciodată nu ești pregătită să oferi nimic din ceea ce îți dorești să primești.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 14-20 ianuarie 2019

Ai putea începe această săptămână prin a "sparge" cu toată inima întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinire, trebuie să acționezi, într-un fel sau altul. Acesta poate fi un punct din care să pornești. Începuturile de care este posibil să ai parte aduc multă energie și entuziasm în viața ta, chiar dacă în momentul prezent totul ți se pare sumbru.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 14-20 ianuarie 2019

Te intrigă foarte mult unele din discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi zi de zi nu au nimic în comun cu tine. Oportunismul și înșelătoria sunt două dintre aspectele cu care tu nu rezonezi și nu le accepți ca fiind parte din viața ta, iar acestea par a fi practicate de majoritatea colegilor. Indiferent unde te vei afla, în perioada asta vei căuta să petreci mai mult timp singură.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 14-20 ianuarie 2019

Atunci când vine vorba de anumite aspecte, practica este esențială. Pentru a avea succes în ceea ce faci trebuie să îți dezvolți anumite automatisme pentru a putea ulterior să te ocupi de "nuanțarea" lucrurilor. Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Cu toate astea, în anumite contexte în care te vei afla vei avea nevoie de confirmarea celor din jur pentru a simți că faci ceea ce trebuie.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 14-20 ianuarie 2019

Deși starea ta interioară nu pare să fie una excelentă, reușești să nu te lași acaparată de tristețea care te invadează. Ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. A te îndepărta în mod echilibrat de anumite persoane din viața ta poate scoate la iveală lucruri importante despre propriile limite.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 14-20 ianuarie 2019

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le vei resimți în zilele următoare parcă te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Cu toate astea, uneori te lași acaparată de ideile celor din jur și alegi, inconștient, să "pășești" pe drumul altora.
Articole astro