Horoscop săptămânal: 14-20 februarie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 februarie 2022

E timpul potrivit pentru contemplare. Nivelurile tale de energie vor fi fluctuante. Ești mai puțin concentrată pe atingerea obiectivelor și mai interesată de viața ta emoțională. Astrele te vor impulsiona să investești mai mult în tine. Venus se mută spre zona socială a vieții tale. Îți îndrepți din nou atenția spre prieteni și evenimentele de networking.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 februarie 2022

Acum ești prezentă și autentică, acum te retragi. Tot acest joc al dispoziției psihice poate fi destul de riscant pentru echilibrul tău interior. Din păcate, nu rezonezi cu valorile echipei din care faci parte la birou. Pare că îți este tot mai dificil să te adaptezi anumitor contexte. Chiar dacă ești o fire independentă, cooperarea îți poate aduce un aport important în tot ceea ce faci.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 februarie 2022

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de colegi, chiar dacă îți cunoști foarte bine punctele forte. Uneori nu este suficient. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase "părți" ale vieții tale.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 14-20 februarie 2022

Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii. Demersurile pe care le faci cu consecvență, pentru recâștigarea încrederii în sine, dau rezultate vizibile. Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică și simplă.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 14-20 februarie 2022

Nu ai nevoie de multe cuvinte pentru a descrie starea pe care o resimți în aceste zile. Te lași tot mai greu "cucerită" de acțiunile celor din jur. Asta se întâmplă pentru că starea de armonie cu propriul sine pe care o resimți de ceva timp te ajută să faci alegeri înțelepte. Consideri că îți cunoști limitele. Indiferent de acest aspect, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 14-20 februarie 2022

Deși ai un program destul de încărcat, nu îți neglijezi familia. Cei dragi au nevoie constantă de tine, iar tu știi asta. Pentru tine nu va fi niciodată posibil un compromis în acest sens. Chiar dacă adrenalina pe care o resimți, în raport cu unele schimbări pe care ți-ai dori să le faci, pare că îți încețoșează rațiunea, nu te vei lăsa condusă de ea.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 14-20 februarie 2022

Este important să te îngrijești de limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane, dar trebuie să lași loc și flexibilității. De cele mai multe ori energia negativă pe care o "recepționezi" de la cei din jur te poate bloca în planul acțiunii. Nu vorbi prea mult despre planuri de viitor, decizii, dorința de schimbare sau orice alt lucru care presupune determinare și acțiune.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 14-20 februarie 2022

Mercur-Saturn este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta. Încă te simți "legată" emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii. Ești conștientă că anumite procese sunt de durată și, prin tot ceea ce faci zi de zi, tu de fapt încerci să îți educi reziliența. Ai încredere în tine!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 14-20 februarie 2022

Cuvintele "prea mari" te irită. Pentru tine sunt importante acțiunile. Deși sunt mulți cei care te susțin sau îți oferă sfaturi, știi că ești singura care poate face ceva de impact pentru propria persoană. Ai nevoie de mult mai mult timp pentru propria persoană, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 14-20 februarie 2022

Atunci când vine vorba de anumite aspecte, practica este esențială. Pentru a avea succes în ceea ce faci trebuie să îți dezvolți anumite automatisme pentru a putea ulterior să te ocupi de "nuanțarea" lucrurilor. Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Influența astrelor este palpabilă în viața ta de zi cu zi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 14-20 februarie 2022

"Căderile" pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Vei încerca să preiei inițiativa, dar asta nu va fi suficient dacă tot te lași ghidată de așteptările pe care le ai. Maniera în care se raportează cei din jur la tine nu te mai definește. Acum știi să faci diferența între ce îți aparține și ce nu.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 14-20 februarie 2022

Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. În această perioadă aglomerată a vieții tale, a vorbi pentru sine poate fi o decizie înțeleaptă. Indiferent de modul în care te simți în prezența anumitor persoane, îți dai seama că tu ești singura care poate avea o influență definitorie asupra propriei stări psihice.
Articole astro