Horoscop săptămânal: 14 – 20 decembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 14 - 20 decembrie 2020

Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Această atitudine iscă reacții de repulsie din partea celor din jur, mai ales în cazul colegilor de birou.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 14 - 20 decembrie 2020

Atractivitatea celor din jur nu rămâne neobservată de tine. Apreciezi tot ceea ce are stil și rafinament. Duplicitatea cu care acționezi uneori face din tine o persoană ambiguă. Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut. Majoritatea relațiilor din viața ta îți "acoperă" nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 - 20 decembrie 2020

Atunci când trebuie să faci alegeri, o faci în defavoarea ta. Planetele au tendința să te agite destul de mult pe parcursul întregii săptămâni. Marte ajunge într-o poziție retrogradă și acest lucru va fi resimțit în plan profesional. Agitație, decizii eronate, task-uri dificile, toate acestea îți vor subestima capacitatea de a face față stresului.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 14 - 20 decembrie 2020

În această săptămână îți va dificil să faci orice tip de compromis. Preferi să îți dai timp pentru a lua decizia care te avantajează cel mai mult. Emoțiile tale sunt destul de dezorganizate, dar reușești să nu te lași condusă de ele. Atunci când vine vorba de cei din jur, ești capabilă să le influențezi în sens pozitiv alegerile pe care le fac, mai ales atunci când sunt nehotărâți.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 14 - 20 decembrie 2020

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu anumite decizii, luate recent, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Ai multe lucruri de spus, dar te oprești și te inhibi pentru a evita să faci vreun rău celor din jur.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 - 20 decembrie 2020

Ești într-o alergare continuă, nu duci lucrurile la final și te simți presată de unele aspecte fără noimă. Zilele acestei săptămâni din decembrie se află sub influența intensă a lui Saturn. Ai nevoie de intimitate și de timp petrecut cu tine, iar retragerea din ambientul social te ajută să îți recapeți vitalitatea. Identificarea emoțională în raport cu anumite persoane îți controlează toată paleta de emoții.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 14 - 20 decembrie 2020

Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai. Relațiile pe care le ai cu cei din jur au fost mereu pentru tine surse inestimabile de stres. Ai foarte multe așteptări, iar tot ceea ce faci este să proiectezi propriile frustrări asupra altora. Acesta nu este un mecanism sănătos.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 - 20 decembrie 2020

Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile. Lucrurile nu se prezintă niciodată într-o manieră simplistă pentru tine. Totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Această săptămână de decembrie aduce cu sine multe momente memorabile pentru tine.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 - 20 decembrie 2020

Ambiția și dorința de succes sunt mai puternice decât nevoia de armonie emoțională sau cea de liniște în sânul familiei. Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Stările de anxietate continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional. Familia poate deveni oricând catalizatorul tău pentru armonie… Trebuie doar să o "alegi".

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 - 20 decembrie 2020

Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Sunt multe momente pe parcursul acestei săptămâni când te vei lăsa ghidată doar de ceea ce simți. În plan profesional este posibil ca firea capricioasă să nu te lase să observi lucrurile dincolo de aparențe.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 - 20 decembrie 2020

Lucrurile își urmează cursul, iar tu pare că uneori pierzi contactul cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Ai foarte multe de rezolvat, totul în jurul tău este agitație și este nevoie de o foarte bună organizare. Atunci când trebuie să iei decizii cu un mare impact emoțional, ești pregătită să trăiești totul la cote maxime. Nu te eschivezi din fața niciunei provocări.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 14 - 20 decembrie 2020

Această săptămână va fi una greoaie din punct de vedere emoțional. Sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine. Resimți din ce în ce mai mult neajunsurile din plan profesional, dar cu siguranță acesta nu este momentul potrivit să iei vreo decizie în acest sens.
Articole astro