Horoscop săptămânal: 13-19 decembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 13-19 decembrie 2021

Deși treci prin clipe dificile, nu ai nevoie de "spectatori" sau oameni care nu au nicio legătură reală cu tine și care să încerce să te aline în vreun fel. Independența emoțională și-a spus mereu cuvântul. Începutul săptămânii are surprize plăcute pentru tine în raport cu anumite persoane. Încearcă însă să păstrezi o doză de scepticism. Te poate feri de noi dezamăgiri.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 13-19 decembrie 2021

Lucrurile simple sau banale îți construiesc fericirea zi de zi. Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează. Vor fi situații dificile pentru tine. Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să integrezi la nivel emoțional disputele la care vei lua parte.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 13-19 decembrie 2021

Viața de familie pare să fie tot mai solicitantă, mai ales spre mijlocul săptămânii. Din nou, tu și membrii familiei o să fiți nevoiți să vă adaptați cât mai repede unor schimbări care vor avea loc. Deși ești concentrată pe viața profesională, îți dai seama că în perioada următoarea va fi aproape imposibil să îți atingi obiectivele.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 13-19 decembrie 2021

Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în această săptămână. La birou vei trece prin situații dificile care îți vor testa fidelitatea. Iubirea de care ai parte în plan personal te ajută să ai mai multă încredere în sine. Lasă-te purtată de acest sentiment!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 13-19 decembrie 2021

Alegerile pe care le faci sunt relevante pentru starea ta de spirit. Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Prea multe situații te scot din zona de confort. Astrele te îndeamnă să acționezi. "Îmbrățișezi" cu entuziasm orice statut social care ți se alocă deoarece știi că schimbarea se află în tine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 13-19 decembrie 2021

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Atunci când te afli în contexte profesionale, asigură-te că reușești să "afișezi" cea mai bună variantă a personalității tale. Este important ca cei din jur să te perceapă ca fiind un partener de afaceri promițător.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 13-19 decembrie 2021

Atunci când vine vorba de reușitele în plan profesional, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în atenția la detalii. Chiar dacă zilele acestei săptămâni vor fi destul de aglomerate, reușitele de care vei avea parte îți vor induce vitalitatea de care ai nevoie. Cu siguranță nu îți lipsește energia psihică.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 13-19 decembrie 2021

Te încrezi atât de mult în propriile puteri încât știi că acțiunile tale îți vor aduce reușita la care visezi. Dacă ceea ce simți te duce prea aproape de pericol și de posibilitatea de a fi dezamăgită, este important să îți dai seama de ce simți astfel. Este posibil ca anumite mecanisme psihologice să te împiedice să vezi realitatea din jurul tău.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 13-19 decembrie 2021

Această perioadă a sărbătorilor te face să fii și mai recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiești. Familia, prietenii, oportunitățile, chiar și dezamăgirile îți oferă lecții de viață în fiecare zi. Dacă este de preferat să rămâi singură, vei face asta. Întotdeauna vei alege ceea ce este mai important, și anume să fii bine cu tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 13-19 decembrie 2021

Anxietatea colectivă pe care o recunoști în dinamica propriei familii are drept sursă experiența de viață a fiecărui membru care o alcătuiește. Pe parcursul acestei săptămâni îți va fi tot mai dificil să faci alegeri pentru propriul bine deoarece atenția îți este îndreptată către cei dragi. Ajungi din nou să te neglijezi și asta nu va fi în avantajul tău din punct de vedere energetic.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 13-19 decembrie 2021

Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba de acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă, dar este de asemenea și o sursă de anxietate. Familia și prietenii îți înțeleg starea și îți oferă încrederea și susținerea de care ai nevoie.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 13-19 decembrie 2021

Negocierile care au loc la birou la începutul acestei săptămâni îți oferă oportunitatea de a pune pe tablă toate cărțile pe care le deții. Inconveniențele care apar atunci când avem o atitudine delăsătoare se întorc împotriva noastră, mai devreme sau mai târziu. Pentru fiecare dintre noi, viața este un carusel. Nimic din ceea ce facem nu poate fi întru totul controlat.
Articole astro