Horoscop săptămânal: 12 -18 octombrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 12 - 18 octombrie 2020

Viața familială pare a fi un vulcan în zilele de luni și marți, iar "erupția" este una destul de iminentă. Având în vedere că nu ești dispusă să te dai la o parte din fața situației, vei dori să negociezi. Compromisul pare dintr-odată o soluție foarte bună, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Zilele de week-end le vei rezerva pentru proiectele personale.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 12 - 18 octombrie 2020

Atunci când ești pusă în postura de a face alegeri în detrimentul propriei persoane, o faci cu ușurință. Propriul confort nu a fost niciodată o prioritate pentru tine. Manifestarea destul de vocală a sentimentelor celor din jur nu îți place deoarece te face să te simți inconfortabil. Zilele care urmează sunt potrivite pentru demersurile din plan profesional.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 - 18 octombrie 2020

Ai un respect și o stimă de sine ridicate. Acestea îți permit ca într-o situație socială tensionată să îți expui punctul de vedere, independent de tot ceea ce presupun cei din jur. Cu toate acestea, de cele mai multe ori această atitudine pare a fi de fapt aroganță, mai ales pentru cei mai "slabi" din punct de vedere emoțional. Nu te lăsa afectată de acest lucru!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 12 - 18 octombrie 2020

Ambianța din relație nu e foarte plăcută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, în zilele următoare vei avea parte de mai multe întâlniri romantice. La birou, superiorii tăi nu sunt de acord cu modul în care îți rezolvi sarcinile.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 12 - 18 octombrie 2020

Programează-ți fiecare activitate atât pe plan profesional, cât și personal. Începutul săptămânii este important pentru tine. Vor avea loc întâmplări care te ajută să-ți definești obiectivele. Ești o fire care ascultă activ și care este foarte deschisă în raport cu nevoile celor din jur. Această capacitate a ta te face să fii remarcată în orice context social.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 - 18 octombrie 2020

Intrigile care au loc în jurul tău nu reușesc decât să te determine să fii și mai concentrată pe propriile obiective. În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și să fii mai puțin agresivă. Această tactică te poate ajuta să fii mai detensionată. Pe moment însă este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 12 - 18 octombrie 2020

Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un ritm anume tocmai pentru că reușitele au nevoie de timp pentru a se materializa. Nu te îngrijora de faptul că viața ta stagnează într-un punct în care nu te simți împlinită! Manifestarea destul de vocală a sentimentelor celor din jur nu îți place deoarece te face să te simți inconfortabil din mai multe puncte de vedere.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 - 18 octombrie 2020

Ambiția și dorința de succes sunt mai puternice în această săptămână decât nevoia de armonie emoțională sau cea de liniște în sânul familiei. Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel energetic. Deoarece stările de nelinişte continuă să te dezechilibreze la nivel emoţional, nici deciziile pe care le iei nu sunt dintre cele mai înțelepte.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 - 18 octombrie 2020

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viaţa ta. Forţele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te laşi condusă de intuiţie în tot ceea ce faci. Deși tu simți armonie, disonanţa astrală actuală indică totuşi o insatisfacţie emoţională, diferenţe de opinie şi destul de multe conflicte în plan personal.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 - 18 octombrie 2020

Cele două planete implicate în viața ta financiară, Jupiter și Venus, sunt într-o intensă mișcare retrogradă. Prosperitatea la acest nivel apare, însă sub moduri extrem de complicate: oamenii semnează contracte și apoi renunță la ele, plățile vin mai târziu decât ai prevăzut, iar totul în jurul tău pare să aibă implicații financiare.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 - 18 octombrie 2020

Pentru tine în această săptămână, Marte indică o stare agresivitate în plan profesional. Acest fapt poate induce experiențe traumatizante la locul de muncă. Persoanele din jurul tău încearcă să își impună mereu punctul de vedere, iar asta te irită. Cu toate astea, cariera devine prioritară. Oportunitățile apar la orice pas. Este foarte important să fii activă și să acționezi.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 12 - 18 octombrie 2020

Perioada următoare este calmă și intensă, în același timp. Chiar dacă tu nu vei fi direct influențată de energia "abundentă" a astrelor, cei apropiați se vor afla într-o dispoziție de agitație accentuată. La birou vei avea dificultăți în menținerea unui dialog elocvent și notabil. Această săptămână nu reprezintă pentru tine un nou început, din niciun punct de vedere.
Articole astro