Horoscop săptămânal: 12-18 martie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 martie 2018:

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional, ești sigură de ceea ce îți dorești şi mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimţi pe parcursul acestei săptămâni, te ajută foarte mult în tot ceea ce faci. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează, dar mai ales pentru vacanţa pe care o plănuieşti.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 martie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni, în anumite zile mai încărcate din punct de vedere emoţional, îţi îndrepţi destul de mult atenţia către trecut. Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra sufletului tău. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 martie 2018:

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Este important pentru tine totuși să o faci. Toată această tevatură te ajută să găsești răspunsuri confortabile la unele întrebări esențiale pentru tine. Această săptămână ți se relevă într-un mod armonios.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 martie 2018:

Nivelul de adrenalină de pe parcursul acestei săptămâni este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de față. Tot ceea ce simți te va fascina pur şi simplu! În anumite zile, viața ta personală este foarte intensă şi plină de momente unice. Îți dai seama că duci foarte mult lipsa acestui stil de viaţă de care nu ai mai avut parte de câțiva ani din cauza alegerilor pe care consideri că ai fost nevoită să le faci.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 martie 2018:

Emoțiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în această săptămână în contextele în care te aștepți cel mai puțin. Spui despre sine că nu ești o fire răzbunătoare, însă uneori te surprinzi având gânduri rele în raport cu anumite persoane. Parcă vrei să le faci rău doar pentru a compesa într-o oarecare măsură dezamăgirea și frustrarea pe care te-au făcut să le simți. Toți dintre noi, oamenii, avem aceste momente de rătăcire. Este important însă cum le înfrânăm.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 martie 2018:

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Saturn în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei săptămâni. Ești foarte ambițioasă și te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. O alegere pe care o faci este posibil să se întoarcă împotriva ta odată ce lucrurile se liniștesc.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 martie 2018:

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune pe parcursul zilelor care urmează. Îți dai seama că toate meritele sunt ale tale, deși susținerea persoanei iubite a făcut diferența în toate momentele critice în care te-ai aflat. Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Acum culegi rezultatele și o faci cu o mândrie cum nu ți-a mai fost dat să trăiești vreodată. Dintotdeauna ai știut că succesul în carieră te va face să trăiești astfel de emoții puternice.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 martie 2018:

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Pe parcursul zilelor care urmează te decizi să reiei cursurile de dans. La birou, atmosfera va fi una incendiară în cea mai mare parte a timpului. Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei. În plan personal, ai senzația că trăiești o ambuscadă emoțională. Totul pare să fie alunecos și tot ceea ce faci pentru partener este pus la îndoială.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 martie 2018:

Timpul liber pe care îl ai în această săptămână îl rezervi familiei și celor dragi. Din cauza unui eveniment neprevăzut care va avea loc, te vei simți din nou complet bulversată din punct de vedere emoțional. Pe alocuri ai senzația că ești mai copleșită ca niciodată de amalgamul de sentimente care îți este dat să îl trăiești. La birou lucrurile se precipită destul de mult. Ziua de vineri te va suprasolicita din punct de vedere psihic.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 martie 2018:

Nimeni nu îți va da înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta. Vechile iubiri trebuie să fie pentru tine o sursă de inspirație. Experiențele pe care le-ai trăit până acum trebuie să te ajute să iei mult mai ușor decizii atunci când te afli în situații asemănătoare. Chiar dacă anumite persoane se dezic de tine cu o nonșalanță surprinzătoare, important este cum reușești să integrezi tu această dezamăgire.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 martie 2018:

Unele evenimente care au loc te fac să îți îndrepți atenția către trecut. Anumite contexte scot la iveală emoții vechi care au fost foarte intense. Venus și Jupiter te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta. Pentru tine sistemul de valori morale după care te ghidezi este foarte important. Unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 martie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni este foarte important modul în care vei acționa pentru ca lucrurile pe care ți le dorești să devină realitate. De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Colegii de la birou îți reproșează constant acest lucru, mai ales atunci când transparența este esențială pentru câștigarea anumitor proiecte importante.
Articole astro