Horoscop săptămânal: 12 -18 aprilie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 aprilie 2021

Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău. Chiar dacă dintotdeauna ai făcut multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci. Te lași prea ușor cucerită de situații sau contexte care îți dau o senzație pasageră de împlinire. Este nevoie de mai multă determinare pentru a ajunge la un real echilibru.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 aprilie 2021

Indiferent că suntem de acord sau nu cu acest adevăr, avem puterea să modificăm "șinele" propriului drum. Chiar dacă sunt multe contexte care ne aduc dezamăgiri, intrigi, nereușite, nu trebuie să uităm niciodată că toate resursele se află în noi. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 aprilie 2021

Noile începuturi par a fi mereu aducătoare de un amalgam de emoții. Intriga pe care o resimți în raport cu anumite situații te ajută să faci alegeri în beneficiul propriului echilibru. Maniera în care alegi să te respecți te va ghida în tot ceea ce faci. Chiar și relațiile de prietenie ajung să îți ofere un punct de sprijin important având în vedere ceea ce urmează să trăiești.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 aprilie 2021

Atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Însă această influență o pot avea doar dacă tu le vei permite acest lucru.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 aprilie 2021

Chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul haosului existent la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o ai în minte, îți dai seama totuși că ai nevoie de ceea ce este în jurul tău. Ai nevoie totuși să rămâi "ancorată".

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 aprilie 2021

Marte este destul de "structurată" din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Weekendul nu poate fi petrecut altfel decât în familie.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 aprilie 2021

A fi ignorant este de multe ori o decizie înțeleaptă. Chiar dacă deții cunoștințe despre anumite domenii, asta nu înseamnă că îți și dorești ca cei din jur să se raporteze la tine ca la o sursă de inspirație. Lucrurile iau de multe ori forma pe care ne-o dorim, chiar dacă drumul pare a fi anevoios până ajungem în anumite puncte de echilibru.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 aprilie 2021

În viața ta nu accepți nimic forțat. Dificultățile de comunicare pe care le întâmpini în raport cu anumiți membri ai familiei te fac să te retragi pentru o perioadă din mijlocul acestor contexte. Indiferent că ești în căutare de noi prieteni sau de parteneri de afaceri, această săptămână îți oferă toate premisele pentru ca acest lucru să se întâmple.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 aprilie 2021

Pentru această nouă săptămână, Venus îți induce o stare de agitație care te ajută totuși să îți îndeplinești cu succes obiectivele profesionale. Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai. Fluctuațiile financiare sunt inevitabile în această perioadă tulbure.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 aprilie 2021

Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. În această săptămână reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale de care ești responsabilă. În ceea ce privește viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 aprilie 2021

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Încă te simți "legată" emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 aprilie 2021

Nu faci lucruri pentru sine pentru că îți lipsește cu desăvârșire timpul. Modul în care alegi să te raportezi la experiențele nefericite te ajută mult în menținerea "lucidității" psihice. Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol social. Oricum acum nu este momentul oportun pentru schimbări în acest sector.
Articole astro