Horoscop săptămânal: 1-7 martie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 martie 2021

Jupiter te va "urmări" îndeaproape la nivel energetic pe tot parcursul săptămânii. Deși nu recunoști acest lucru, de cele mai multe ori ești intrigată de reușitele celor din jur. Toată această interiorizare pe care o trăiești se datorează în mare parte faptului că nu ești deloc mulțumită de propriul parcurs profesional. Indiferent de maniera în care alegi să comunici cu cei din jur, te vei simți respinsă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 martie 2021

Te simți iubită, apreciată și capabilă de a oferi afecțiune celor din jur. Viața personală îți oferă acum toate premisele pentru a putea visa cu ochii deschiși la un viitor în doi. Spre partea a doua a săptămânii ești mai încărcată cu sarcini profesionale. Proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea pentru a evita astfel de impasuri.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 martie 2021

Energia pe care o resimți este una puternică și definitorie atunci când este vorba de activitatea intensă de care ai parte zilnic. Practic aceasta te ghidează. Deși spui mereu că îți place să lași lucrurile să decurgă de la sine, de cele mai mult ori nu te simți pregătită pentru ceea ce vine. Această stare de spirit îți induce un sentiment de respingere față de tot ceea ce este nou.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 martie 2021

Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte în raport cu anumite persoane. Tot ceea ce trebuie să faci este să rămâi consecventă cu privire la ceea ce alegi să demonstrezi. Mișcarea retrogradă a lui Saturn îți va insufla siguranță de sine, maturitate în acțiuni și acceptarea compromisului ca făcând parte din realitatea vieții tale.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 martie 2021

Încearcă să nu rămâi prea ancorată în unele relații din viața ta. Deși nu îți dai seama de acest lucru, cu fiecare gând care îți traversează mintea alimentezi acea afecțiune care ia o formă distructivă pentru propria persoană. În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 martie 2021

În perioada ce va urma ai suficient timp la dispoziție pentru a analiza în profunzime situația în care te afli la nivel personal. Consideri că îți cunoști limitele. Indiferent de acest aspect, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. De asemenea, sunt persoane în raport cu care ți-ai dori un astfel de context tocmai pentru a spune tot ceea ce simți.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 martie 2021

O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. Te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Săptămâna aceasta îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional. Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 martie 2021

Riști mult prea mult în raport cu imaginea socială și asta doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Ai tendința de a te implica în toate discuțiile în contradictoriu care au loc la birou. Vibrația energetică pe care o resimți pe parcursul acestei săptămâni te ajută să îți duci la îndeplinire toate obiectivele.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 martie 2021

Chiar dacă unele neajunsuri emoționale sunt încă prezente, alături de cel ales reușești să devii o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Pentru tine, zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. În anumite contexte în care te vei afla, trăiești o stare de claustrofobie socială. Deși adori să comunici cu cei din jur, ai nevoie de timp și pentru propria persoană. Adori să fii doar tu cu tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 martie 2021

În următoarele zile trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Cu toate astea, te lași ghidată de ceea ce îți spune intuiția. Frica ce te urmărește atunci când planurile alături de partener sunt anulate este de fapt o simulare a faptului că îți este frică de singurătate. Pentru a te simți în armonie, ai nevoie de atenție și afecțiune într-un mod constant.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 martie 2021

Deși ai un program destul de încărcat, nu îți neglijezi familia. Cei dragi au nevoie constantă de tine, iar tu știi asta. Pentru tine nu va fi niciodată posibil un compromis în acest sens. Ești tentată să depășești anumite limite impuse de mediul social din care faci parte. Chiar dacă adrenalina pe care o simți în această situație pare că îți încețoșează rațiunea, nu te vei lăsa condusă de ea.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 martie 2021

Nu crezi în relații platonice, indiferent că este vorba de planul personal sau profesional. Pentru tine este definitorie implicarea absolută în tot ceea ce faci. Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută totuși să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc.
Articole astro