Horoscop săptămânal: 1 – 7 ianuarie 2018

Berbec

Începutul acesta de săptămână este unul liniștit. Niciun eveniment nu te ia prin surprindere. Totul pare amorțit în jurul tău. Pe tine însă, pășirea în noul an te trezește la viață. Ai în fața ta o mulțime de oportunități, perspective și visuri de îndeplinit. Pe la mijlocul săptămânii au loc câteva schimbări importante și pozitive în ceea ce privește partea profesională.

Taur

Nimic din ceea ce se întâmplă în zilele următoare nu te mai poate surprinde. Ești mereu pregătită să faci față imprevizibilului. Reacțiile sau comportamentele celor din jur nu mai sunt un etalon pentru fericirea ta. Lucrezi din greu ca această atitudine și stare interioară să nu te părăsească. Noul an ce ți se așterne în față aduce cu sine începuturi interesante în plan profesional.

Gemeni

Ca-ntotdeauna, te lași condusă de ceea ce simți. Ajungi din nou să îți regreți acțiunile. În această nouă săptămână pot avea loc schimbări importante în viața ta. Atât timp cât vei avea răbdare și vei ști când să faci următorul pas, nimic din ceea ce vei trăi nu te va face să suferi. La birou, începutul de an își intră repede în drepturi. Apar proiecte noi, ambițioase. Te vei implica cu mult entuziasm.

Rac

Ziua de luni a acestei săptămâni te găsește într-o dispoziție posacă. A mai trecut un an! Ai senzația că te inundă un sentiment de neliniște și neapartenenta. Este posibil să fie doar consecința oboselii acumulate. Zilele care urmează nu aduc cu sine lucruri notabile. Lumea pare încă amorțită de agitația sărbătorilor care tocmai s-au încheiat. Cu toate astea, în weekend alegi să profiți de vremea bună.

Leu

Începutul saptamanaii, și implicit a noului an, aduc schimbări importante pentru tine. Ai înțeles, în sfârșit, greșelile făcute. Noul „tu” este pregătit pentru toate surprizele și provocările ce urmează. Influența avidă a lui Marte te va debusola. Pe alocuri devii intrasingenta și necooperantă. Celor din jur le vine greu să comunice cu tine. Sfârșitul săptămânii este deja planificat.

Fecioara

Ești dornică să explorezi, să înveți, să îți dezvolți noi abilități. Acest lucru este evident prin modul în care te dedici activității profesionale. Cariera devine iar prioritară. Zilele din mijlocul săptămânii îți dau de furcă. Deși încerci să stai deoparte, ajungi mereu să fii implicată în diverse conflicte. Poate și pasivitatea ta instigă la replică. Astrele emană energii puternice.

Balanta

Urcușurile și coborâșurile de care ai parte pe parcursul acestei săptămâni se fac resimțite la nivel somatic. Durerile de stomac au reapărut. Acum îți este foarte greu să le ții în frâu așa cum făceai altădată. Cei din jur chiar nu pun accent pe ceea ce simți. Fiecare are propria viață și propriile probleme. Nu este loc de tine în grijile lor zilnice.

Scorpion

Cazi într-o dispoziție contemplativă. La începutul săptămânii te vei retrage din toate planurile pe care le aveai stabilite. Te simți epuizată din punct de vedere psihic. Începuturile sunt dificile pentru tine. Este indicat să pui mai mult accent pe odihnă și relaxare. La birou nu îți mai asumă greșelile tuturor. Acestea nu te ajută pe tine să crești profesional, și nu ajută nici echipa din care faci parte.

Sagetator

Somnul este foarte important, mai ales dacă trecem prin momente tensionate. Încearcă să îți impui o conduită în acest sens. Nopțile pierdute își arată acum efectele negative. Lucrezi cu dăruire și implicare absolute. Acest lucru este evident. Ai rezultate excepționale, chiar la început de an. Colegii au tendința de a te invidia. Sfârșitul săptămânii este dedicat pentru proiectarea de obiective pentru noul an.

Capricorn

Această săptămână este plină de oportunități. Dezvoltarea profesională ajunge din nou prioritatea ta. Fiecare început de an pare să te găsească dornică de schimbare. Încearcă să te menții mereu pe poziție. Preia inițiativa ori de câte ori ești sigură pe ceea ce știi! Acest tip de comportament îți poate deschide uși în traseul tău profesional. Familia este și ea acaparată de obiectivele noului an, de la mic la mare.

Varsator

Ești mult prea sensibilă. Te afectează toate observațiile pe care le primești din partea persoanei iubite. Pentru a evita să aveți un conflict, ar fi indicat să îi vorbești deschis despre starea ta. Ai nevoie de mai multă înțelegere și răbdare din partea ei. La birou simți ca totul decurge din inerție. Ai senzația că neglijezi sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești. Trebuie să îți dai seama de ce se întâmplă asta.

Pesti

Prezența lui Venus te inspiră. Casa zodiei tale este inundată de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la șine. Decizi să nu mai perseverezi în suferință. Procesul terapeutic în care te afli în prezent te ajută în acest sens. La birou te folosești de șarmul tău pentru a afla informații cheie.
Articole astro