Horoscop săptămânal: 1-7 august 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 august 2022

Deși nu știi să "joci" de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Poate în spatele comportamentului tău se află un blocaj psihic care te împiedică să te organizezi mai bine. Atunci când vine vorba de compromisuri, ești prima persoană care și le asumă. Oare ce spune asta despre tine?

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 august 2022

Conexiunile interpersonale de care ai parte sunt foarte importante pentru viața ta emoțională. Forțele cosmice "gravitează" în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. În această săptămână va fi mai puțin vorba despre tine. Cei din jur au nevoie de timpul și sfaturile tale.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 august 2022

Energetic vorbind, nu te simți în stare să duci la bun sfârșit nimic din ceea ce faci. Îți este destul de dificil să te odihnești deoarece mintea îți este plină de tot felul de lucruri pe care trebuie să le faci. Acum este momentul potrivit pentru a lua o mică pauză. Organismul îți cere din răsputeri să fii mai atentă la tine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 august 2022

Fără să îți dai voie să accepți acest lucru, ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. La birou este mereu vorba despre cine face mai mult, iar această competiție te stoarce de energie.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 august 2022

Persoana iubită este posibil să fie avansată într-o nouă funcție. Acum îți revine ție sarcina destul de dificilă de a o ajuta să fie încrezătoare cu privire la ceea ce va urma. Orice început din viața noastră este generator de temeri și stări de anxietate. În ciuda acestui fapt, este important să rămânem concentrați pe obiectivele pe care le avem.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 august 2022

În zilele următoare vei trece în fracțiuni de secundă de la un gând la altul, de la o stare de spirit la alta, de la o rezoluție la alta. Nu crezi în clișee, dar consideri că unele dintre ele îți oferă "spațiul" necesar pentru a integra anumite experiențe. Ai grijă la modul în care interpretezi acțiunile celor din jur! De prea multe ori, este posibil să te înșeli.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 august 2022

Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești. Cel mai indicat ar fi să te întrebi ceea ce te împlinește cu adevărat. Chiar dacă ai în fața ta o săptămână dificilă din punct de vedere emoțional, în plan profesional se mișcă lucruri spre direcția pe care tu ți-o dorești.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 august 2022

Sunt multe oportunități care îți vor capta atenția. Din păcate, nimic nu va fi suficient de "consistent" pentru tine pentru a te face să acționezi. Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit și ajungi repede la senzația de rutină. Dacă îți dorești să reușești într-un anumit sens, concentrează-te pe ceea ce vei simți atunci când visul tău va deveni realitate.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 august 2022

Indiferent de ceea ce vei trăi din punct de vedere emoțional, vei găsi întotdeauna resurse interioare care să te ajute să te "reechilibrezi". În acest început de săptămână vei încerca să acționezi cu prudență. Experiențele prin care ai trecut te-au maturizat destul de mult. În momentul de față știi mai bine ca oricând care îți sunt prioritățile.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 august 2022

Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind unul intrusiv. Pe parcursul acestei săptămâni starea ta de spirit este melancolică, apatică, tristă și nu reușești să înțelegi sensul multor evenimente din viața ta.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 august 2022

Ești o fire melancolică și acest fapt te ține pe loc din anumite puncte de vedere. Deși ai vrea să te desprinzi cu totul de trecutul tău, nu ai puterea să faci asta. Chiar dacă pe alocuri te vei simți animată de lucrurile care au loc în jurul tău, cel mai adesea vei alege să petreci timpul singură. Ai nevoie de reconectare cu sine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 august 2022

Această săptămână se va derula în fața ta într-un mod abrupt. Ai senzația că nu ai reușit să faci nimic din ceea ce ți-ai propus. Totul este la limită. Mai mult, nici starea psihică nu pare să te ajute să vezi lucrurile altfel. Poate este indicată vacanța aia pe care o plănuiești de ceva timp. Fă lucrurile la timp, nu mai amâna!
Articole astro