Romania a castigat locul III in finala competitiei Triumph Inspiration Award 2011

Romania s-a clasat pe locul III prin reprezentanta sa Diana Bobina, studenta la Universtitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design, specializarea Moda, participand la competitia Triumph Inspiration Award pentru prima data.

07 iulie 2011, finala competitiei Triumph Inspirational Award din acest an a avut loc noaptea trecuta, in timpul Saptamanii Modei de la Berlin. Intr-un spectacol festiv de moda cu 500 de invitati internationali din diverse sectoare de activitate, moda si societate prezenti la E-Werk in Berlin, 37 de studenti din tari diferite au prezentat creatiile lor de lenjerie, cu care au castigat deja concursurile la nivelul tarilor respective.

Toate desenele sau modelele au fost inspirate de tema "125 years of celebrating women ", aleasa pentru aceasta ocazie de Triumph care aniverseaza in acest an 125 de existenta.

Gazda evenimentului a fost celebrul prezentator britanic de radio si televiziune George Lamb si jurizat de: modelul si actrita Lily Cole, fotografa starurilor Ellen von Unwerth, modelul si ambasadoarea Triumph Helena Christensen, cantareata internationala Coco Lee, proprietarul si CEO al Premium Exibition GmbH Anita Tillmann si Berry Jos, director executiv de brand pentru Triumph.

Dupa prezentarea colectiei Triumph Shape Sensation de primavara / vara anului 2012 juriul s-a intors de la voturile lor secrete, iar George Lamb a anuntat castigatorii din acest an.

Castigatorii TIA 2011 sunt:
Locul 1: Boglárka Bodis din Ungaria, cu designul „Les Fleurs du Mal”
Locul 2: Nurten Yüksel din Turcia cu creatia „Hezarfen”
Locul 3: Diana Bobina din Romania, cu creatia „AVA 1236”

Concursul international de tinere talente TIA 2011 din acest an de la Berlin este la a patra editie, dupa ce s-a tinut in anii precedenti la Beijing, Milano si Londra. Competitia recompenseaza castigatorul locului I cu un premiu in bani de 15.000 €, precum si realizarea comerciala a proiectului castigator, iar castigatorii locurilor II si III vor primi premii in bani in valoare de 10,000 €, respectiv 5,000 €.

Mai mult de 2100 de tineri designeri din toata lumea au participat la Triumph Inspiration Award 2011 in dorinta de a fi pe urmele lui Nikolay Bozhilov din Bulgaria care a castigat premiul de anul trecut. Versiunea comercializata a creatiei sale de design "Morfologia" va fi disponibila in editie limitata in magazinele Triumph din iulie 2011.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion