Genți în tendințe pentru anul 2020

Tendințele în modă pentru anul următor sunt influențate de ultimele prezentări de modă pe care le-am urmărit cu sufletul la gură, iar conform acestora sezonul următor ne promite un adevărat spectacol pe străzi.

În materie de accesorii, gențile de toate mărimile, culorile și imprimeurile vor fi un must wear!

Dacă dorești să fi cu un pas înaintea tuturor, lasă-te inspirată de aceste tendințe și integrează-le încă de acum în ținutele tale.

1. Geanta Sling


2020 ne-a pregătit fel de fel de genți fie ele utile sau mai puțin utile. Gențile de tip Sling în schimb sunt aici să te ajute să porți cu tine tot ceea ce-ți dorești, iar pe lângă asta, vin și în diferite culori, mărimi și imprimeuri.

2. Geanta Micro

După cum spuneam.. utile sau mai puțin utile.. Gențile micro nu-ți vor permite să cari ceva mai mult decât niște monede.. însă cu siguranță reprezintă un accesoriu (sau chiar bijuterie aș putea spune) interesant.

3. Geanta XXL

Sezonul următor după cum am mai spus, nu ne lasă fără opțiuni, astfel poți să-ți porți gențile micro pe post de colier iar pentru o geantă în adevăratul sens la cuvântului, apelează la una oversized.

4. Geanta Slouchy

Geanta pouch, Bottega Veneta a avut un așa succes, încât marii designeri n-au ezitat să reinterpreze modele de genți slouchy, pe care sezonul următor le vom întâlni peste tot.

Citește și:
Gențile atipice pe care le vei purta sezonul acesta

Text: Popa Carla
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion