Cămașa albă: in sau out?

Află dacă mai este cămașa albă IN, cât de lungă va mai fi viața acesteia în lumea modei și care sunt modelele cele mai longevive.

Trebuie să te informez deja de la prima frază că îmi voi exprima propria părere despre cămașa albă, deci s-ar putea să fiu subiectivă. Spun asta deoarece am o adevărată relație de „amor” cu această piesă vestimentară, care durează deja de ceva vreme.

Totul a pornit în adolescență când obsesia mea erau tricourile albe. Pe scurt, zilnic purtam câte un tricou alb stilizat în moduri diferite. Mai târziu însă, odată cu venirea lui Phoebe Philo la cârma casei Celine am (re)descoperit cămașa albă din mătase care, până la acel moment, mi se părea o piesă prea bătrânească și prea plictisitoare. Dar așa cum a desenat-o și cum a stilizat-o Philo, parcă i-a dat o față complet nouă. Oversized, purtată cu șorturi și Birkenstock, cămașa albă din mătase a devenit piesa principală a garedorobei mele.

Iată cele trei cămăși albe pe care ți le propun și despre care îți promit că nu vor ieși niciodată din modă și nici moda nu le va pune pe tușă!

1. Cămașa masculină

Cămașa bărbătească nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, în opinia mea. Și, dacă nu găsești niciuna care să îți placă suficient din magazinele pentru doamne, atunci probează modelele cu adevărat masculine de la branduri care numai asta fac, precum Braiconf.

2. Cămașa albă cu mâneci oversized

Are o feminitate aparte, dar și o eleganță. De aceea o poți lua în calcul pentru evenimente importante care se desfășoară seara. Poart-o cu o pereche de pantaloni impecabili, drepti, satinați și cu o bijuterie oversized.

3. Cămașa cu detalii „fashion”

Fie că este vorba despre nasturi vizibili, despre o fundă aplicată, despre un decupaj atipic sau despre o inserție de dantelă, cămașa cu astfel de detalii va rămâne mereu o piesă clasică „with a twist”. Și avantajul acesteia este că se potrivește și cu o pereche de pantaloni kaki, baggy, dar și cu o fustă creion optzecistă!

Citește și:
Cele mai cool accesorii ale verii

Foto: PR, Instagram

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion