Un penthouse spectaculos, cu decor natural

Un proiect in care firul rosu a fost reprezentat de elemente naturale si cat se poate de mult alb. Designerii de interior Cristina Capitanu si Elena Oancea au raspuns acestei provocari.

Am descoperit acest penthouse in pleiada de proiecte frumoase care s-au inscris in competitia ELLE Decoration Design Awards 2014. La ora la care editam acest articol, inca nu stim cine sunt castigatorii, dar l-am ales din motive evidente: se potriveste minunat, alaturi de celelalte patru amenajari, cu ideea noastra de „totul in alb' .

De altfel, am aflat de la cele doua decoratoare ca aceasta a fost si brieful atunci cand i-au cunoscut pe proprietari. Si pentru ca a venit vorba, va puteti usor imagina, beneficiarii sunt doi parteneri de viata, in jurul a 40 de ani, cu un stil de viata dinamic, multi prieteni si foarte ancorati in prezent.

„Cand am gandit amenajarea, ne-am concentrat pe decorarea peretilor si designul luminilor, completand cu elemente care sa se potriveasca cu ideea de alb. In acest caz am folosit lemnul si piatra. Astfel, uneori am utilizat tapet din piatra, piatra glastra taiata pe dimensiuni si adancimi diferite, finisaj de stucco si krion pentru bai.

Pentru a incalzi atmosfera si pentru a crea un echilibru intre toate aceste elemente, am introdus lemnul de nuc, obiecte din piele si uneori din catifea', ne-a povestit Cristina Capitanu.

Info designeri:

Elena Oancea si Cristina Capitanu (care este si proprietara magazinului Lemon: www.lemon.com.ro).

PROVOCARILE LOR LA ACEST PROIECT:

  • convingerea proprietarilor sa foloseasca tapet din piatra;
  • crearea unor zone separate in baia matrimoniala;
  • crearea unui concept pentru o suprafata inchisa de 300 mp, la care s-au adaugat inca 300 mp de terasa.

Fotografii: Lemon

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration