Philips: Obsesie pentru sunet, tehnologie si conectivitate

Gasiti tehnologia care reda sunetul pur si conectivitatea adaptata cerintelor pietei si nevoilor consumatorilor in cele doua sisteme dezvoltate anul acesta: noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone/iPad Philips Fidelio cu boxe SoundSphere si noul sistem multiroom Wi-Fi de inalta fidelitate WMS8080.

Combinand functionalitatea impresionanta a sistemelor de andocare din gama Fidelio, cu calitatea superioara a sunetului oferita de tehnologia Philips SoundSphere si Airplay de la Apple, DS9800W ofera un sunet autentic, natural – in timp ce dumneavoastra tineti playerul in mana, fara sa il andocati, pentru ca reda perfect muzica printr-o conectare wireless (AirPlay necesita versiunea iTunes 10.1 sau mai recenta si iPhone, iPad, sau iPod Touch cu iOS 4.2 sau mai recent. iTunes, iPod, iPhone, iPad, AirPlay sunt marci inregistrare ale Apple Inc.).

Calitatea uimitoare a sunetului pe care sistemul de andocare Philips Fidelio SoundSphere o ofera se datoreaza chiar designului sau. Designul curbat al boxelor, din lemn, impreuna cu tweeter-ele externe pozitionate deasupra ambelor boxe, fac ca Philips Fidelio SoundSphere sa distribuie sunetul in toate directiile pentru o auditie mai profunda si mai ampla, cu interferente reduse la minimum.

Pret Philips DS9800W – 3149 lei

Noul sistem multiroom Wi-Fi de inalta fidelitate WMS8080 (MCi8080 si NP3300/3500 /3700/3900) asigura un sunet incredibil de clar si cristalin, datorita tehnologiei ClariSound.

Conectivitatea si usurinta utilizarii sistemului Philips Multiroom Hi-Fi ofera acces la toate melodiile preferate, oriunde v-ati afla in casa, fara neplacutele cabluri, fara efort si fara a compromite excelenta calitate a sunetului.

Combinat cu cea mai noua gama de playere audio de retea de la Philips (NP3300 / 3500 / 3700 / 3900), acesta ofera o experienta muzicala care iti taie respiratia, in fiecare camera a casei, transmitand wireless muzica sau aplicatii muzicale precum Spotify de pe PC/MAC sau direct de pe hard-drive-ul de 160 GB.

Imbogateste-ti experienta multiroom cu smartphone-ul tau, multumita aplicatiei Philips MyRemote disponibila pentru Apple & Android.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration