(P) Cele 5 fecioare, prietenele mele!

Ce sa faci cand toate prietenele tale sunt nascute in aceeasi luna?! Si toate fecioare, cu spirit critic ascutit, puse pe cautat nod in papura. Ce sa le iei cadou?

(P) Cele 5 fecioare, prietenele mele!

In fiecare an, cand vine luna august, salariul meu se evapora total. Dar anul acesta mi-am propus sa fac in asa fel incat sa-mi mai ramana si mie ceva, dar si ele sa fie multumite cu ce le iau.

Am intrat pe Clickshop.ro, pentru ca mi-a zis sotul meu ca au preturi foarte bune. Si ce sa vezi… am ajuns la categoria de electrocasnice mici! Va pregatesc eu ceva, domnisoarelor :))

Si apuca-te tu Ioano si comanda la electrocasnice mici cu discounturi, ca mai-mai imi venea sa le opresc eu pe toate! Mixere, blendere, masini de facut inghetata… am gasit tot ce vrei! In plus, am putut sa verific stadiul comenzii online, sa stiu fix cand ajunge. Toate produsele sunt nemtesti, ca sa stiu o treaba, plus de asta am primit si tot felul de garantii speciale.

Toate fetele au fost incantate de cadouri si am stabilit ca ne adunam toate intr-o bucatarie sa pregatim cea mai grozava cina, asa, intre fete!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration