Noul sistem de calcat Philips PerfectCare nu arde hainele

Philips lanseaza in Romania PerfectCare, primul si singurul sistem de calcat de pe piata caruia nu trebuie sa ii mai setati temperatura si cantitatea de aburi - acest lucru este acum posibil datorita tehnologiei unice Optimal Temp, creata de Philips.

Noul sistem de calcat revolutionar nu arde tesaturile, chiar daca este lasat pe haine pana la 5 minute; in plus, nu lasa pete sau urme de apa si protejeaza tesaturile.

Este usor de folosit, pentru ca nu necesita reglarea temperaturii sau a cantitatii de abur; sistemul este sigur pentru orice tip de tesatura, deoarece asigura o temperatura optima, constanta pentru fiecare material si este extrem de eficient.

Performantele unui fier de calcat sunt date de temperatura ridicata si puterea aburului. Talpa fierului de calcat intinde tesatura, iar aburul indeparteaza cutele. Pentru eficienta si rapiditate, dar si pentru rezultate bune, este nevoie de o putere mare a aburului si de o temperatura a talpii cat mai ridicata.

Tehnologia Optimal Temp, creata de Philips, combina perfect temperatura cu puterea aburului si reprezinta pasul spre o noua era in domeniul calcatului hainelor, datorita unei incinte de vaporizare si presurizare revolutionare, care elibereaza abur cu o presiune mare si constanta la o simpla apasare a unui buton, la o temperatura a talpii optima pentru tesaturi.

Alte sisteme de calcat, la aceeasi temperatura, pot avea scurgeri sau pot emite o cantitate redusa de abur. Procesorul Smart Control mentine talpa sistemului de calcat la o temperatura constanta, de 100˚C, ceea ce il face sigur de folosit pentru toate tesaturile, nefiind niciodata prea fierbinte sau prea rece.

Cu Philips PerfectCare nu exista riscul de ardere sau de patare a hainelor – chiar daca este lasat pe materiale timp de pana la 5 minute. Acest lucru inseamna economie de timp (nu e nevoie sa sortati hainele in prealabil sau sa schimbati setarile de temperatura in timpul calcatului) si posibilitatea de a trece de la un material la altul, fara a astepta (de la panza la matase, apoi la bumbac si la casmir). Utilizeaza chiar cu 10% mai putina energie fata de un sistem cu abur obisnuit.

Caracteristicile produsului:

 • Tehnologia Optimal Temperature (Temperatura Optima)
 • Gata de utilizare in 2 minute
 • Presiunea aburului de pana la 6 bari
 • Talpa SteamGlide
 • Rezervor de apa detasabil cu capacitatea de 1,5 litri, pentru pana la 2 ore de utilizare
 • Memento curatare calcar
 • Solutie curatare calcar
 • Functia Easy De-calc
 • Greutatea fierului: 1,2 kg
 • Greutatea fierului si bazei: 5 kg
 • Putere: 2.400W
   
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration