Noul aspirator Philips FC9304

Alaturi de zgomotul redus, Philips FC9304 iti ofera avantajul unei inalte performante si posibilitatea de a economisi energie. Motorul de 1250 W al Philips FC9304 genereaza o putere de aspirare de 400 de wati. Aspiratoarele obisnuite ating aceeasi putere de aspirare cu un motor de 2000 de wati, care consuma cu 30% mai multa energie decat aspiratorul Philips FC9304.

Concepute initial de NASA, pentru a oferi protectie impotriva contaminarii radioactive, filtrele HEPA amplasate in fata si in spatele motorului sunt deosebit de importante. Eficienta lor este marcata pe o scara numerica in care o protectie maxima este asigurata de nivelul 13. Filtrele HEPA 13 sunt capabile sa filtreze 99,9% de impuritati. Aspiratorul Philips FC9304 are in componenta filtru HEPA 13 lavabil si, de asemenea, etansare HEPA. El a fost proiectat astfel incat tot aerul preluat sa circule prin filtrul HEPA 13 (eficienta de 99,95%.), inainte de a fi eliberat. Va veti simti mai protejati ca oricand de praf si alergeni in interiorul locuintei.

Alte caracteristici utile sunt reglajul electronic si indicatorul de sac plin. De asemenea, mobilitatea este deosebit de importanta. Cu cat cablu este mai lung, cu atat scurtezi timpul de aspirare, pentru ca nu mai pierzi timpul schimband prizele. Philips acorda o mare importanta acestei caracteristici, cablul FC9304 este lung de 8 m si iti asigura acces pe o raza de 11 m.

Toate avantajele Philips FC9304 vin intr-un design modern, mobil si functional, ale carui curbe gratioase sunt echipate cu manere utile pentru o transportare confortabila, atat in pozitie verticala cat si orizontala. Confortul este intregit de greutatea redusa, de 6.8 kg, tubul telescopic, metalic, din doua piese si sacul de praf cu o capacitate de 3.5 litri.

Pretul noului aspirator Philips FC9304 este 739 lei cu TVA.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration