DESIGN INTERIOR: Un apartament modern

Un apartament de doua camere, de 70 mp, poate fi perfect pentru un burlac si poate parea simplu pentru orice decorator. Complicat a devenit atunci cand s-a cerut sa fie un spatiu confortabil, de locuit dar si spatiu pentru petreceri si sa aiba toate utilitatile care ar intra si pe 200 mp.

Talentul pentru reinterpretarea spatiilor este caracteristica principala a Monicai Georoceanu. Este motivul pentru care firma la care este partener, Luxury Interiors, a fost aleasa, de catre proprietarul acestui apartament pentru reamenajare. Asa a ajuns si ELLE Decoration sa viziteze un spatiu coerent stilistic, cu atmosfera calda si cu multe detalii interesante, un loc in care s-a apelat la solutii ingenioase pentru a-i folosi la maximum potentialul.

Monica a trebuit sa tina cont ca proprietarul este burlac, ca nu gateste, dar ca are multi prieteni care ii calca pragul. Pentru aceasta, a trebuit sa renunte la ideea de bucatarie, asimiland-o livingului, dar nu cu metoda banala a bucatariei americane, ci folosind mobilier si materiale de exceptie, care prin expunere directa devin parte a zonei de relaxare.

Diningul este tot o zona castigata prin folosirea potentialului livingului. S-a creat astfel o zona deschisa, care surprinde prin profunzime si impaca trei functiuni complet diferite, dar care se completeaza reciproc, fara niciun repros stilistic. Monica a tinut sa precizeze si ca este complet inestetic sa folosesti in zonele comune ale unei incaperi materiale placabile (pardoseli) din materiale diferite.

Tot ea ne asigura ca exista pe piata o multime de branduri de pardoseli din lemn care au finisaje de protectie pentru grasimi sau apa. In acest caz, plinta pe care a folosit-o a fost una inalta de 14 cm, pentru ca, existand o diferenta mare de culori intre pardosea si perete, s-a creat o zona de diferentiere pur estetica.

Canapeaua dehusabila Jesse, de la Cantori, este somptuoasa si foarte confortabila, iar cadrul ei lat poate fi folosit cu succes si pentru cazul in care oaspetii devin extrem de numerosi.

In zona de living, scaunele din otel sunt punctul de atractie si intregesc imaginea modern-luxoasa a intregului apartament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration