Concurs: Castiga super premii de la Flanco

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 5 premii!

Concurs: Castiga super premii de la Flanco

Gatitul este usor si distractiv mai ales de sarbatori! Flanco iti vine in ajutor, fie ca ti-ai propus chiar tu sa ii impresionezi pe invitati la masa, fie ca vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu cadouri inspirate si de calitate!

5 super premii te asteapta. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea: „Tigaia Tefal Sensorielle are indicator de temperatura?” si esti inscris automat in concurs.

Iti oferim un mic ajutor: raspunsul la intrebare il gasesti AICI.

CONCURS INCHEIAT!! 

Deoarece 4 dintre castigatorii alesi in urma primei extrageri nu au trimis datele in timp util, am mai efectuat o noua extragere, lista cu noii castigatori fiind mai jos:

Locul II: Oala cu capac Tefal Sensation A4384652, 4.7 l, 24 cm >>> Fulop Annita

Locul III: Tigaie Tefal Sensorielle, 30 cm >>> Avadani Ioana

Locul IV: Tigaie grill Tefal Just A1964082, 26 x 26 cm >>> Grigore Cristina

Locul V: Cutit pentru feliat Fundix F2-C2, 20 cm + teaca, Rosu >>> Drilia Ovidiu

Castigatorii au obligatia de a trimite un e-mail la adresa [email protected], pana in data de 24 ianuarie, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenume, adresa exacta, numar de telefon).

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.elle.ro

Extras din Regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 21 decembrie 2015– 03 ianuarie 2016. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.elle.ro, la acest articol de concurs, in data de  04 ianuarie 2016.
2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorti, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs. NU vor fi eligibili pentru tragerea la sorti acei participanti care se inscriu de doua sau mai multe ori.
3. Dupa anuntarea castigatorilor, acestia au obligatia de a trimite un e-mail la adresa [email protected], in termen de 10 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenume, adresa exacta, numar de telefon).
3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 10 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration