CM 5100 Barista, cea mai compacta cafetiera de sine statatoare de la Miele

Cei mai buni Barista din lume intra in casele romanilor, cu ajutorul unui singur dispozitiv: Miele, cel mai mare producator de echipamente electrocasnice premium din lume, lanseaza in Romania noua cafetiera CM 5100 Barista, ultimul si cel mai compact model de cafetiera de sine statatoare disponibil in Romania.

Conceputa pentru a satisface preferintele celor mai critici pasionati de cafea, noua cafetiera CM 5100 de la Miele inglobeaza toate caracteristicile unui Barista profesionist, intr-un echipament mic, usor de folosit si extrem de mobil, fiind accesoriul ideal pentru spatiile ce nu permit instalarea unei cafetiere incorporabile.

“Noul an a inceput in forta si majoritatea romanilor au revenit rapid la activitatile si obiceiurile lor zilnice. In acest context, cei mai multi dintre noi am reluat goana dupa acele lucruri mici, dar pretioase, care au puterea sa ne insenineze fiecare zi. Exact acest lucru isi propune Miele, prin lansarea noului model de cafetiera CM 5100 Barista – un accesoriu mic, usor de utilizat si care devine nepretuit in momentele de relaxare, fie ele in singuratate ori in compania celor dragi”, a declarat Leo Popescu, Sales Manager Miele Appliances Romania.

Impresionant prin designul rafinat si dimensiunile compacte, noul dispozitiv pe baza de boabe de cafea CM 5100 este prima cafetiera de sine statatoare de la Miele de tipul bean-to-cup, avand integrate toate procesele necesare transformarii fiecarei boabe de cafea intr-o licoare aromata si savuroasa – de la macinare, la filtrare si prepararea efectiva conform retetei selectate.

Cafetiera CM 5100 permite obtinerea, rapida si usoara, a celor mai rafinate sortimente pe baza de cafea – espresso, cafea lunga, latte macchiato sau cappuccino – putand fi de asemenea folosita pentru a pregati apa fierbinte pentru ceai, ori pentru a prepara lapte cald si spuma de lapte.

Cu ajutorul noii cafetiere free-standing CM 5100 de la Miele, pasionatii de cafea se pot bucura de savoarea si aroma unica a cafelei preparate de marii experti mondiali, in intimitatea propriei locuinte. De asemenea, cafetiera CM 5100 este prevazuta cu un sigiliu ermetic pentru a asigura un proces silentios de macinare a boabelor de cafea.

Mult mai compact decat variantele anterioare de cafetiere free-standing, modelul CM 5100 dispune de un ecran tactil de control prevazut cu un menu ce include numeroase retete de cafea; astfel, utilizatorii pot selecta si prepara rapid sortimentele preferate. Mai mult, panoul de comanda electronic permite programarea din timp a dispozitivului, utilizatorul putand controla ora de start sau durata procesului de preparare a cafelei. CM 5100 este de asemenea dotat cu optiunea System Lock de blocare a echipamentului cand acesta nu este in functiune.

Pentru ca fiecare utilizator sa se bucure de savoarea dorita, pot fi selectate atat taria aromei si cantitatea de apa folosita, cat si gradul de macinare a boabelor de cafea, in timp ce pompa care genereaza 15 bari presiune asigura obtinerea unui strat consistent si pufos de spuma de lapte la suprafata cestii. Mai mult, noul CM 5100 Barista a fost gandit astfel incat fiecare ceasca sa respecte, pana in cele mai mici detalii, arta prepararii cafelei: Tava din crom situata in partea superioara a dispozitivului asigura preincalzirea cestilor, pentru a facilita servirea si mentinerea la un nivel optim a stratului de spuma de lapte de la suprafata.

Consumatorii pot opta, de asemenea, intre patru dimensiuni diferite ale cestii de cafea, iar dozatorul ajustabil permite inclusiv servirea cafelei in pahare cu o inaltime de pana la 13 cm ori prepararea simultana a doua cesti de cafea.

Noul model CM 5100 Barista de la Miele respecta criteriile de calitate, performanta si economie in consum devenite deja traditionale pentru producatorul german. Pentru curatarea usoara si rapida, CM 5100 dispune de un sistem de clatire automata a echipamentului dupa fiecare utilizare, precum si de un rezervor de apa si un recipient de cafea detasabile.

CM 5100 Barista este disponibil in variantele alb si negru, in show-room-ul Miele din Otopeni, precum si la partenerii Miele din toata tara.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration