Casa LALIQUE lanseaza linia LALIQUE MAISON

Casa Lalique lanseaza in premiera colectia de mobilier, accesorii decorative si lenjerie pentru pat. Intr-un spirit Art Déco, LALIQUE MAISON s-a nascut din colaborarea extraordinara dintre celebrul maestru al cristalui si designerii de renume international Lady Tina Green si Pietro Migarelli care au creat aceasta colectie unica. Piesele ce au rezultat vor innobila cu siguranta orice spatiu interior. Daca diversele tendinte creioneaza universuri variate, prezenta mereu atemporala a fiecarui obiect LALIQUE reconciliaza aceste stiluri, aducand o nota de calm si distinctie.

Inspirata din motivele extrem de originale ce il caracterizeaza pe René Lalique, creatorul bijuteriei Art Nouveau, colectia reuneste piese de mobilier si acesorii decorative de lux, realizate manual. Fiecare piesa este numerotata si insotita de un certificat de autenticitate din partea casei LALIQUE.

Panourile emblematice din cristal, precum “Raisins” innobileaza vitina, tablia patului, lampile sau noptierele. Realizat exclusiv manual de catre cei mai mari mesteri-cristalieri ai Frantei, cristalul de o puritate rar intalnita se integreaza perfect in aceasta colectie, la fel de rafinata pe cat este de inspirata. Asociat armonios cu formele grafice, acesta capteaza lumina, antrenand privirea in profunzimea sa si spiritul in a sa poezie.

Pleduri din casmir si perne brodate manual cu perle de cristal redau motivele reprezentative ale creatorului Lalique precum “Hirondelles”, “Coutard” sau “Masque de Femme” si formeaza o colectie de lenjerie si accesorii de un rafinament tipic frantuzesc.

Creatiile sublime imaginate de Lady Tina Green alaturi de Pietro Mingarelli au putut prinde viata numai gratie talentului celor mai buni mesteri artizani ai Frantei si ai Italiei si al savoir-faire-ului de cel mai inalt nivel al specialistilor in cristal care fac din semnatura LALIQUE o garantie a autenticitatii, a luxului si a excelentei, respectat si admirat de catre adevaratii cunoscatori in intreaga lume.

Linia LALIQUE MAISON alaturi de colectiile de bijuterii si obiecte decorative sunt disponibile in exclusivitate la My House, Calea Dorobantilor 168 si online, pe www.myhousecult.ro/LALIQUE.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration