Bell’Agio Casa prezinta Eichholtz

Traditii indepartate, tehnici de realizare, pe cale de disparitie, a obiectelor de mobilier, EICHHOLTZ este un brand care merita toata atentia.

Eichholtz are reputatia unei companii cu o istorie indelungata. Cu toate acestea, brandul a fost infiintat cu doar 15 ani in urma! Fondatorul sau este de Theo Eichholtz, care, calatorind prin toata lumea, si-a descoperit o noua pasiune, pentru un anumit tip de mobilier. Astfel, sub pavilionul Eichholtz Overseas Deco­rations a inceput importul de mobilier, de corpuri de iluminat si de accesorii. Mai intâi, a fost Indonezia, apoi si-a extins cautarile in Birmania, India, China si Thailanda.

Pentru ca are la baza o traditie mestesugareasca, Eichholtz impresioneaza prin calitatea produselor realizate si prin unicitatea lor. Stilul fiecarui obiect este bine controlat: se cauta in permanenta inspiratie, in surse din intreaga lume: muzee, licitatii antice etc. |n acest mod, reputatia Eichholtz s-a raspândit rapid in intreaga lume. Produsele sale sunt unice, si faptul ca sunt realizate folosind tehnici si traditii pe cale de disparitie adauga fiecarui obiect un plus de valoare. Eichholtz este un participant activ la toate târgurile de comert international de mobila din Europa – in consecinta, colectiile sunt acum disponibile in intreaga Europa, in Canada, SUA, Orientul Mijlociu si Asia. Aflat in permanenta extindere, obiectivul Eichholtz este de a crea o retea de distributie mondiala. si nu se va opri aici!

Creeaza-ti propriul stil, elegant, inspirat de Eichholtz, foloseste combinatii de mobi­lier retro si detalii contemporane, inconjoara-te de luxul care nu epateaza, ci care iti da senzatia maxima de confort.

La noi, Eichholtz poate fi achizitionat prin Bell’Agio.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration