3 masute neobisnuite

Forma, material sau... miscare de rotatie – indiferent care este elementul de dife­rentiere, aceste masute sunt oricum, numai banale, nu!

ENDLESS NILE TABLE, design Karim Rashid pentru producatorul egiptean de mobilier Amr Helmy Designs, realizata integral din corian, reprezinta un concept novator, combinând doua functiuni – masa si scaun – intr-o solutie contemporana surprinzatoare. www.karimrashid.com;

www.amrhelmydesigns.com

 

ZHULONG sunt greu de descris. Designul lor e oriental fara a fi oriental, Art Deco fara a fi Art Deco, contemporan fara a fi cu tot dinadinsul contemporan. Realizate din lemn masiv de castan si fibre lemnoase de densitate medie, cu furnir de stejar, finisaj lacuit, masutele Zhulong au un pret de 1.484 lei. (La Maison Coloniale)

www.lamaisoncoloniale.ro

 

 

ROTOR e o piesa de mobilier versatila, care isi schimba forma si, in consecinta, si suprafata disponibila, cu o simpla intoarcere la 360 grade a blaturilor prinse de un ax central. Masuta, design Luciano Bartoncini pentru Kristalia, e disponibila in nenumarate finisaje si culori.

www.kristalia.it

 Andreea Muresan

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration