ELLE şi brutăriile Paul te provoacă la concurs

La Paul, în luna martie se poartă macarons!

ELLE şi brutăriile Paul te provoacă la concurs

Considerate unul din cele mai rafinate deserturi din lume, ele sunt un simbol al tradiţiei franţuzești răspândit pretutindeni. De-a lungul timpului, les macarons au devenit un must-have atunci când celebrăm momente frumoase, iar în luna martie ele dau culoare și gust începutului de primăvară. Gama de macarons de la Paul conţine cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel.

Pentru a sărbători Ziua Macaronului, ELLE şi brutăriile Paul te invită la concurs! Dacă iubeşti Les macarons te provocăm să îţi faci un selfie cu aceste deserturi minunate de la Paul şi să îl postezi pe Instagramul personal folosind hashtag-urile #macaronselfie şi #brutariilePAUL. Dacă nu ai cont de Instagram, nu este nicio problemă! Te poţi înscrie sincronizând contul tău de Instagram cu cel de Facebook .

Cele mai norocoase 3 imagini vor fi premiate cu accesorii de lux cu macarons.

Locul I va câştiga o geantă de piele imprimată cu „Secret of Macarons' care are un lanț cu macaron agăţat de toartă.
Locul II va câştiga un colier cu macaron, placat cu aur de 18 carate, împletit în mod original cu o bentiţă detaşabilă din mătase, la capetele căreia sunt aplicate două cristale autentice Swarovski.
Locul III va câştiga un colier cu un Macaron suspendat elegant pe un lanţ lung, placat cu aur de 18 carate, alături de o cheie aurită.

Premiile vor fi acordate aleatoriu, prin platforma random.org, astfel încât toți participanții să aibă șanse egale.
Concursul se desfăşoară în perioada 17 – 31 martie 2015. Orice postare facută după această dată nu poate fi luată în considerare.

Câştigătorii vor fi anuntaţi în perioada 6 – 10 aprilie, iar premiile vor fi livrate în perioada 13 – 17 aprilie 2015.

Mai multe detalii despre brutării găsiţi pe pagina de Facebook Paul România și pe pagina de Instagram Brutariile Paul.

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume. Produsele Paul transmit consumatorilor acel „art de vivre' franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal.

În România, lanțul de brutării Paul este compus din 11 brutării, 10 în București și una în Ploiești. Acestea se găsesc în Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Ploieşti Shopping City, dar și ca locaţii de tip chariot în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City şi Sun Plaza.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri