Zodiile și iubirea – cele mai potrivite 6 perechi de zodii

Este iubitul tău partenerul ideal? Te-ai întrebat dacă cel pe care l-ai ales să îți fie alături este cu adevărat cel mai potrivit?

Zodiile și iubirea – cele mai potrivite 6 perechi de zodii

Ca în multe alte cazuri, pentru a căuta răspunsul la întrebările care ne frământă ne orientăm spre zodiac. Iată ce spun astrologii despre cele mai compatibile perechi de semne zodiacale:

PEȘTI – RAC

Racul este un semn de apă considerat unul dintre cele mai sensibile din zodiac, mereu atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui și la problemele celor cu care intră în contact. Din acest motiv, perechea formată din Rac și Pești este considerată una dintre cele mai potrivite. Peștii, tot un semn de apă, au multe dintre calitățile Racului deși au câteva probleme în domeniul sentimental, în special când vine vorba de implicarea pe termen lung într-o relație. Dualitatea Peștilor este temperată de calmul Rac și îi determină pe primii să renunțe la lumea imaginară în care au tendința să se refugieze.

TAUR – FECIOARĂ

Una dintre cele mai reușite perechi zodiacale! Taurii sunt cunoscuți pentru faptul că se bucură chiar și de cele mai simple lucruri din viață, un lucru excelent pentru nativul Fecioră care este prin definiție sensibil și atras de tot ceea ce înseamnă natură. Ambele semne zodiacale sunt cunoscute pentru faptul că sunt practice, un pic materialiste și întotdeauna ancorate în realitate. Fiind amândouă semne de Pământ, se implică activ în viața de familie și își doresc stabilitate pe toate planurile. Mixul perfect este dat de factorul realist pe care îl aduce Fecioara în această relație, completând personalitatea nativului Taur.

SĂGETĂTOR – BERBEC

Semne de foc, dornice să descopere lucruri noi, să exploreze, să cucerească, să facă lucruri inovative. Printre calitățile comune se numără optimismul, determinarea și un spirit dornic de aventură. Săgetătorii au tendința de a favoriza lucrurile dinainte stabilite și simt nevoia de a ști întotdeauna care este drumul pe care trebuie să meargă, înainte de a face primul pas. Berbecul este însă mai relaxat și îi oferă întotdeauna partenerului sprijinul pe care îl caută și de care are nevoie. Relația dintre aceste două semne zodiacale este una excelentă până la prima ceartă – va fi dificil, chiar imposibil, ca unul dintre ei să renunțe la orgoliu și să facă un pas în spate.

CAPRICORN – SCORPION

Două energii diferite, însă o pereche aproape perfectă. Capricornul este un semn de pământ, Scorpionul unul de apă, dar unirea lor devine o forță de apreciat. Capricornii sunt responsabili, duc o viață agitată și au de depășit numeroase provocări. Scorpionii au reputația de a fi răzbunători, însă natura Capricornului este singura care îi poate domoli, făcând din acesta partenerul perfect.

VĂRSĂTOR – GEMENI

Vărsătorul și Gemenii sunt semne de aer, iar acest lucru înseamnă că relația lor va fi grozavă până la prima adiere mai puternică de vânt care le poate dărâma orice au construit împreună. Se spune că nativii Vărsător sunt persoane care se dedică în totalitate schimbării în bine a lumii în care trăiesc și vor, cu orice preț, să își aducă o contribuție la îmbunătățirea societății. Gemenii sunt versatili iar curiozitatea și dorința de a interacționa cu ceilalți îi face să se poată adapta tuturor situațiilor. Dorința de schimbare și abilitatea de a înțelege comportamenntul celor din jur sunt caracteristicile care îi determină pe Vărsători și Gemeni să se potrivească atât de bine.

BALANȚĂ – LEU

Persoane extrovertite, amabile și înțelegătoare, Balanțele sunt cunoscute pentru farmecul lor, pentru abilitatea de a interacționa cu cei din jur și sunt considerați de multe ori a fi sufletul petrecerilor. Aceste calități, puse la un loc cu prezența puternică și dominantă a Leilor, duc la o relația perfectă. Balanțele simt nevoia existenței unui echilibru în viața lor, în toate domeniile, și își doresc alături o persoană pe care să se poată oricând baza. Personalitatea vibrantă a Leului i se potrivește ca o mănușă nativului Balanță deoarece acesta vrea să fie mereu în centrul atenției însă nu poate supraviețui de unul singur. Un cuplu format din Balanță și Leu este dinamic, excitant și are o viață plină din toate punctele de vedere.

Citește și:
Zodiile care cred în dragostea adevărată (și cele care sunt sceptice)

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie