Topul celor mai puțin geloase zodii

Gelozia este o emoție complexă care combină o serie de trăiri precum furie, teamă, nesiguranță și cu care cei mai mulți dintre noi ne confruntăm cel puțin o dată în viață.

Topul celor mai puțin geloase zodii

Deși de multe ori e considerată drept o dovadă de iubire, dusă la extrem, gelozia poate duce la ruinarea unei relații. S-a demonstrat că unii oameni au o predilecție mai mare către posesivitate decât alții, iar acest lucru este influențat în mare măsură și de semnul zodiacal sub care s-au născut.

Află care sunt cel mai puțin geloase zodii și cum le afectează acest lucru viața sentimentală:

1. Berbec

Între o ieșire cu prietenii, un serviciu solicitant și o sesiune la spa, Berbecii nu au timp să fie geloși. Nativii acestei zodii sunt extrem de concentrați asupra propriei lor persoane și preferă să investească mai mult timp în ei, preocupându-se mai mult de dezvoltarea lor decât de interacțiunea cu alte persoane.

De asemenea, pentru Berbeci gelozia reprezintă un semn al nesiguranței în propria persoană, în primul rând, iar apoi în partener, lucru total inacceptabil pentru ei.

2. Săgetător

Săgetătorii sunt oamenii momentului, ei trăiesc la maxim fiecare clipă și se bucură de viață 24/24. Pentru acești nativi, drama nu face parte din vocabularul lor, iar o criză de gelozie este pur și simplu de neconceput.

Persoane extrem de libere, rareori Săgetătorii au relații stabile, tocmai din teama de îngrădire și control pe care o altă persoană ar putea-o avea asupra lor. Așa că, dacă totuși sunt într-o relație, la cea mai mică urmă de gelozie detectată aceștia nu ezită să spună „Adio!”

3. Vărsător

Unul dintre cele mai independente semne zodiacale, Vărsătorul pur și simplu nu concepe ideea de posesivitate. Aceștia sunt mari iubitori de libertate, oferind-o din plin partenerului său și așteptând să primească același lucru în schimb.

Vărsătorii sunt persoane logice, raționale, ale căror relații se bazează în primul rând pe prietenie, iar gelozia nu se încadrează în sistemul lor de valori.

Citește și:
Semnele zodiacale care au parte de cele mai multe eșecuri în viață

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie