În spatele ușilor închise, aceste 6 zodii sunt cele mai pasionale

Fiecare semn al zodiacului posedă o cantitate mai mare sau mai mică de pasiune și senzualitate, însă doar 6 dintre ele sunt foarte pasionale atunci când vine vorba de dragoste, mai ales în spatele ușilor închise.

În spatele ușilor închise, aceste 6 zodii sunt cele mai pasionale

Nativii născuți în aceste zodii au o mulțime de căi prin care își arată pasiunea și devodamentul într-o relație. Aceste 6 zodii sunt cele mai pasionale, senzuale și romantice și nu ezită să-și arate aceste calități în preajma partenerului.

1. Berbec

Fiind un semn de foc și guvernat de Marte, planeta pasiunii, nativul acestei zodii posedă o cantitate mare de pasiune și un nivel ridicat al libidoului. Berbecii adoră să își facă partenerii fericiți, oferind toată afecțiunea și dragostea lor cu mult interes.

2. Taur

Dacă te gândeai care este cel mai romantic semn zodiacal, află că acela este Taurul. Nativul Taur intră într-o relație încet, cu pași mărunți, pentru a se asigura că lucrurile vor merge ca pe roate. Cu toate că sunt mai timizi la început, aceștia pun foarte multă pasiune și iubesc să își răsfețe partenerul, în cele mai romantice moduri: masaj, muzică și mângâieri.

3. Fecioară

Un alt semn de pământ care este foarte pasional cu partenerul său, dar tinde să fie foarte egosit. Acest semn zodiacal este dependent de atenție și afecțiunea venită din partea partenerului său și oferă aceeași cantitate de afecțiune, poate chiar mai mare.

4. Balanță

Într-o relație amoroasă, Balanța poate fi destul de înflăcărată – fără a fi măcar necesar să încerce să facă asta. Guvernat de Venus, planeta relațiilor, nativul Balanță are tendința de a iubi să fie mereu îndrăgostit. Prioritatea lor principală într-o relație este să se afle într-o conexiune perfectă cu partenerul său. Iubește să-și surprindă partenerul cu flori, cadouri sau cine romantice.

5. Scorpion

Când spui Scorpion', spui clar și răspicat: pasiune. Toată lumea știe despre acest nativ că este cel mai pasional semn al zodiacului.

Asociați cu planeta Marte și Pluto, două planete ale pasiunii, Scorpionii sunt recunoscuți ca fiind interesați de relații serioase, de lungă durată. Ei pot fi extrem de iubitori și mereu prezenți activ în relație. Sunt pasionați de conversații profunde și vă puteți distra de minune împreună.

6. Capricorn

Un alt semn de pământ care poate fi foarte senzual când este în preajma partenerului, mai ales dacă are alături persoana potrivită.

Capricornii pot avea standarde foarte înalte atunci când vine vorba de alegerea partenerului, dar după ce l-au găsit, se va asigura că acesta se ridică la nivelul așteptărilor. Pasiunea vine natural pentru acest semn zodiacal, datorită personalității sale senzuale.

Citește și:
Cât de dedicat este partenerul tău relației voastre, în funcție de zodia lui

Text: Andreea Burghelea
Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie