Cât de dedicat este partenerul tău relației voastre, în funcție de zodia lui

Atunci când vine vorba de bărbați se pare că nimic nu îi sperie mai tare decât angajamentele. Acest lucru îți poate cauza mult stres încă de la primele întălniri, chiar înainte ca relația să fie oficială.

Cât de dedicat este partenerul tău relației voastre, în funcție de zodia lui

Nimeni nu își dorește să fie într-o relație în care tu depui tot efortul iar persoana de lângă tine nu ridică nici măcar nu deget. Compromisurile, sacrificiile și încrederea sunt doar câteva dintre lucrurile de care trebuie să ai grijă atunci când vine vorba de o relație. Cum poți să știi dacă partenerul tău e dedicat complet sau nu?

Cu ajutorul astrologiei poți afla cam cât de dispus este partenerul tău să-și ia un angajament față de tine. Asigură-te că știi ce zodie este partenerul tău și fii atent la micile detalii.

Mai jos ai o listă cu toate zodiile și modul în care fiecare o să abordeze o relație, de la cei în care poți ști sigur că ai încredere la cei care fug de angajamente, mereu.

Berbec

Berbecii iubesc să flirteze, dar atunci când îl găsesc pe the one, fac orice pentru a rămâne cu acea persoană. O relație cu ei poate fii foarte fun însă ai grijă să nu ajungeți într-o rutină. Acest lucru îi enervează foarte tare pe cei din zodia Berbec.

Taur

Taurii mereu sunt în căutarea unei relații intime și sincere. Aceștia sunt loiali și nu fug de angajamente, însă se așteaptă la același tip de comportament în schimb. Dacă simt că nu îl primesc, o să se îndepărteze de tine.

Gemeni

Se spune despre acestă zodie că are două fețe, asta nu înseamnă că mereu o să fie infideli într-o relație, dar orice mica ceartă îi poate face să se uite după altă persoană. Când relația e dulce ca mierea, Gemenii o să se comporte extraordinar dar probabil o să-i prinzi flirtând cu alte persoane. La sfârșitul zilei tot la tine o să se întoarcă, dar e posibil să facă câteva opriri pe drum.

Rac

Racii sunt foarte serioși atunci când vine vorba de relații. Mereu o să se gândească de două ori, înainte să facă ceva ce te-ar putea răni. Atunci când ești într-o relație cu un Rac, ești pe mâini bune.

Leu

Pentru un Leu poate fi foarte dificil să fie într-o relație serioasă. Sunt foarte indeciși și își pot schimba părerile în orice clipă. Într-o zi își doresc să fie într-o relație, iar mâine îi auzi că vor să fie singuri.

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de narcisiste. Își iubesc propria persoană mai mult decât pe oricine, și mereu fericirea lor o să fie pe primul loc. Acest lucru îi poate determina să ia decizii fără să se gândească la ele ceea ce ar putea afecta angajamentul pe care l-au făcut față de persoana respectivă.

Balanță

Zodiile de aer mereu se răzgândesc. Este posbil să-și onoreze angajamentul și să fie într-o relație, însă acest lucru nu îi va împiedica să flirteze cu alte persoane.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte loiali, însă extrem de nesiguri pe ei, iar acest lucru poate crea probleme într-o relație. Scorpionul o să aibă dubii dacă relația va merge sau nu. Dacă ei decid să rămână, nu lăsa obiceiurile lor să vă saboteze relația.

Săgetător

Săgetătorii sunt derutați mai mereu. Ei nu știu niciodată ce își doresc și fac alegeri fără să le analizeze înainte. Deși ei spun că o relație lungă și serioasă ar fi perfectă, nu pot sta lângă o persoană prea mult timp.

Capricorn

Tot ce își doresc Capricornii este tradiție, angajament și seriozitate. Dacă partenerul le dăruiește aceste lucruri, Capricornii o să le întoarcă favorul.

Vărsători

Dacă ai cunoscut vreodată un Vărsător, știi ca ei sunt extrem de drăguți însă când vine vorba de relații, se schimbă complet. Mereu trimit semnale greșite și nu se pot hotărî niciodată ce își doresc.

Pești

O persoană din zodia aceasta mereu o să te aprecieze. Ei sunt foarte prudenți și mereu în căutarea alesului. Atunci când realizează că nu o să renunți cu ușurință la ei, o să fie dispuși să lupte pentru relație.

Citește și:
Ce inseamna sa ai o zodie compatibila cu cea a partenerului

Text: Victoria Lupascu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie