Relația ta nu funcționează? Iată zodiile care au tendința de a avea relații toxice

La începutul fiecărei relații dăm tot ce este mai bun din noi și încercăm să ne facem partenerul să se simtă în in al nouălea cer. Privind spre viitor și îmbătați de entuziasmul începutului, sperăm la o relație ideală, definită de respect reciproc, comunicare și capacitatea de a rezolva probleme.

Relația ta nu funcționează? Iată zodiile care au tendința de a avea relații toxice

Cu toate acestea, există posibilitatea de a observa tipare în relațiile care eșuează, deși foștii parteneri nu aveau nimic în comun – însă, cumva, sfârșim prin a avea frustrări similare. Fără a vrea, unele zodii caută să aibă relații amoroase care, de cele mai multe ori, sunt menite eșecului și care sunt departe de a fi bine consolidate. Fie că ești dependentă de atenția partenerului tău sau nu ai o strategie potrivită când vine vorba de rezolvarea conflictelor, eșecul poate fi o temă recurentă în viața ta amoroasă dacă te încadrezi în una dintre aceste zodii.

1. Leu

Când vine vorba despre zodia Leu, relațiile pot fi stabile, dacă respectul și comunicarea sunt la ele acasă, însă altele pot fi un teren minat. Din cauza comportamentului vulcanic, acestei zodii îi este greu să țină dramele unei relații la distanță.

Chiar dacă încerci să eviți micile certuri, cel mai probabil îți alegi partenerii după următorul criteriu – și ei sunt la fel de certăreți ca și tine. Așa că, dată viitoare când vrei să începi o ceartă cu partenerul tău, încearcă să te gândești dacă aceasta pornește de la un motiv întemeiat. Chiar dacă argumentul este unul relevant, străduiește-te să îl explici pe un ton calm – acest lucru poate ajuta conversația să fie una constructivă, nu explozivă.

2. Balanță

Dacă ești Balanță, este foarte posibil să nu fii genul de persoană care reușește să își păstreze doza de independență într-o relație amoroasă. Prin urmare, acest semn astrologic își dorește constant să fie aproape de partener, să îi ofere atenție și să consolideze într-un mod sufocant relația. Prin urmare, Balanța are tendința de a-și proiecta propriile probleme asupra partenerului.

Mai mult, pentru că această zodie detestă conflictul și adoptă o postură pasiv-agresivă în timpul acestuia, Balanței îi este dificil să găsească un mod înțelept în care să rezolve problemele. Așadar, chiar dacă îți iubești partenerul, amintește-ți să-ți comunici nevoile și fricile într-un mod pașnic, în loc să le lași să se acumuleze.

3. Scorpion

Una dintre cele mai mari calități ale Scorpionului este capacitatea acestuia de a fi extrem de iubitor și atent cu partenerul său – dar tinde să o ducă la extrem. În orice relație stabilă, echilibrul este important pentru ca cei doi parteneri să meargă pe același drum. Prin urmare, dacă pasiunea este ridicată la rangul de obsesie, aceasta s-ar putea să treacă de la element necesar al unei relații la problemă.

Cu toate că Scorpionul este una dintre cele mai loiale zodii, acesta are tendința de a controla orice mișcare a partenerului și a lua decizii pentru el. Așadar, dacă vă identificați cu această caracterizare, amintiți-vă să-i oferiți partenerului vostru spațiu atunci când are nevoie de el, deoarece acesta este vital.

4. Pești

Unele cupluri își găsesc echilibrul prin a-și petrece timpul cu prietenii și familiile lor când nu sunt cu partenerii. Pentru ei, aceasta este o metodă de a-și menține relațiile amicale, cu toate că au și una amoroasă. Dacă ești zodia Pești, ai tendința de a avea relații zbuciumate în care limitele clare nu au fost stabilite.

Asigură-te că ai conversații deschise cu partenerul despre așteptările și nevoile tale proprii în ceea ce privește relația, mai ales dacă simți că ceva nu funcționează. Ia o gură de aer și aruncă o privire la relațiile din trecut – dacă observați că a existat aceeași problema de care te-ai împiedicat în numeroase rânduri, gândește-te la cum le poți rezolva în prezent.

Citește și:
4 zodii care iau lucrurile mult prea în serios

Text: Ioana Oblu
Foto: PR

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie