Motivele pentru care un bărbat își va părăsi partenera, în funcție de zodia lui

Una dintre cele mai grele situații într-o relație este să te gândești că totul merge perfect între voi, în timp ce partenerul crede că este timpul să o luați pe drumuri separate.

Motivele pentru care un bărbat își va părăsi partenera, în funcție de zodia lui

Indiferent de efortul pe care îl depui pentru a menține relația la suprafață, există întotdeauna posibilitatea reală ca aceasta să se destrame. Nu poți convinge o altă persoană să fie ceea ce nu este. Chiar și cele mai puternice și sănătoase relații se confruntă cu momente mai puțin plăcute.

Pe măsură ce viața de cuplu evoluează, vă veți cunoaște suficient de bine încât să știți care vă sunt limitele. Iată ce anume îl poate îndemna să te părăsească, în funcție de zodia pe care o are:

Berbec

Berbecii nu suportă să se simtă sufocați sau constrânși într-o relație. Din momentul în care vede că lucrurile se schimbă în acest sens, se gândește serios să te părăsească. Berbecul are nevoie de libertate și spațiu. Nu pot fi cu o persoană care depinde prea mult de el, pentru că își dorește o viață și în afara relației. Lucrul care îl va îndemna pe Berbec să plece este claustrofobia. Există o linie foarte fină între a-l menține interesat și a-l îndepărta.

Taur

Taurii au nevoie de respect. Nu va fi de partea ta dacă nu îi arăți că împărtășiți aceleași valori sau nu vă doriți cam aceleași lucruri importante în viață. De asemenea, sunt foarte tradiționaliști, inclusiv când este vorba despre relații. Încăpățânarea se numără printre caracteristicile lui renumite, vrând să se asigure că ceea ce vrea de la viață este respectat și luat în serios. Va încheia orice relație când va simți că nu este respectat în vreun fel.

Gemeni

Unii spun că personalitățile opuse se atrag, însă când vorbim despre Gemeni, aceștia preferă să-și găsească un partener care să le semene. Ceea ce aveți în comun este mult mai important pentru el decât efortul de a vă înțelege diferențele. Gemenii vor încheia relația dacă simt că ești prea diferită de ei. Apreciază unicitatea și individualitatea, bineînțeles, însă dacă simte că valorile se bat cap în cap, iar interesele voastre sunt prea diferite, vor renunța.

Rac

Racii vor merge până în pânzele albe pentru a crea o legătură puternică între voi. O relație se întâmplă și durează în timp atunci când ambele părți sunt implicate și își doresc ca parteneriatul să funcționeze. Dacă Racul simte că toată responsabilitatea este pusă pe umerii lui, cuplul nu va rezista prea mult. Racii sunt foarte răbdători și iertători, dar chiar și cele mai bune persoane au limitele lor. Aceștia vor încheia relația dacă vor simți că nu te cunosc cu adevărat, că nu ești suficient de sinceră și deschisă cu ei.

Leu

Leii au nevoie să fie lângă cineva care să-i inspire și să-i încurajeze să-și îndeplinească toate aspirațiile. Un Leu își va părăsi partenera dacă va deveni pasivă sau se va opri din a încerca. Dacă este singurul căruia îi pasă, asta pentru că fie nu ești fericită alături de el sau există alte lucruri care vă afectează relația, va trece mai departe.

Fecioară

Fecioarele au așteptări foarte mari de la relațiile lor pentru că știu exact ce vor. Aceștia își vor părăsi partenera dacă simt că nu sunt pe aceeași lungime de undă, dacă interesele voastre sunt diferite de ale lor. Au nevoie de o persoană care să-i motiveze și care să le fie alături indiferent de situație.

Balanță

Balanțele încearcă să privească lumea prin lentile roz pentru că este foarte important pentru ei să fie optimiști și chiar realiști în privința vieții. Relațiile lor sunt influențate de perspectiva idealistă pe care o au asupra lumii. Deși știu că poate fi dificil câteodată să privească partea plină a paharului, încearcă să rămână pozitivi. Motivul pentru care te va părăsi este negativismul. O Balanță nu va rămâne alături de o persoană cu o gândire pesimistă.

Scorpion

Încrederea și loialitatea înseamnă totul pentru Scorpion. Nu poate avea o relație dacă nu îi sunt îndeplinite aceste două cerințe. Orice ezitarea din partea ta de a te deschide în fața Scorpionului îl va determina să încheie relația. Nu îi place să fie grăbit în situații care necesită expunerea unor părți vulnerabile ale sale.

Săgetător

Săgetătorul caută o relație dinamică, bazată pe entuziasm și distracție. Avem tendința de a crede că relațiile trebuie să fie serioase și intense mereu, dar pentru Săgetător, relațiile ar trebui să fie despre distracție. Motivul pentru care a fost atras de tine este, probabil, pentru entuziasmul pe care l-ai adus în viața lui. Va încheia relația dacă nu mai primesc stimulare constantă, activități extreme și lucruri noi.

Capricorn

Capricornul este, probabil, cea mai responsabilă zodie, iar datorită acestui lucru, are nevoie de cineva la fel de matur. Când este în căutarea unei relații perfecte, vrea ca partenera să fie independentă și dispusă să vorbească despre lucrurile importante și grele din viață. Iresponsabilitatea celuilalt îl va determina să plece din această relație.

Vărsător

Vărsătorul este una dintre zodiile care are nevoie de libertate și fericire în relație. Deși se va îndrăgosti de cineva care îi arată că este iubit și îi va oferi siguranță, relația îl va scufunda. Se va gândi să părăsească viața de cuplu în momentul în care se va gândi că este ținut pe loc. Vrea să știe că poate fi el însuși, că va avea timp să facă ceea ce-și propune.

Pești

Peștii vor merge până la capătul lumii pentru oamenii pe care îi iubesc și se poate vedea acea dedicare în fiecare relație pe care au avut-o. Câteodată iubesc prea intens persoanele nepotrivite, însă pentru el, pasiunea pentru iubire este ceea ce-l face un partener extraordinar. Sentimentul că nu este înțeles sau nu este luat în serios îl va determina să plece.

Citește și:
5 zodii care iubesc surprizele

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie