Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 6 - 12 august 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 6 – 12 august 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 august 2018:

În perioada care urmează, la birou o să ai parte de zile destul de tensionate. Deadline-ul unui proiect important este aproape şi ai senzaţia că până în prezent nu ai reuşit să inserezi în munca ta cele mai bune idei de care eşti capabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 august 2018:

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în aces sens. Trebuie să îți definești propriile trăiri pentru a nu mai fi pusă în situația de a face compromisuri în defavoarea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 august 2018:

Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Te lași absorbită în totalitate de ceea ce îți dictează inima și neutralizezi toată dezamăgirea trăită la un anumit moment. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 august 2018:

Alegi să faci unele compromisuri destul de importante pentru relația pe care o ai. Unele evenimente care au loc vor fi definitorii în ceea ce privește cariera ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 august 2018:

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. Echilibrul și armonia își fac simțite prezența în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 august 2018:

Agitația din ultima perioadă continuă să fie la fel de apăsătoare. Chiar dacă inconștientul te pune față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași 'apărată'. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 august 2018:

Durează doar câteva secunde pentru ca cei din jur să își formeze o primă impresie despre tine. Având în vedere rapiditatea cu care se întâmplă acest lucru, este de preferat să acționezi în consecință. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 august 2018:

Firea ta mult prea excentrică poate atrage atenția persoanelor rău intenționate. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar acest lucru nu se impune a fi necesar în toate contextele în care te vei afla. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 august 2018:

Chiar dacă cei din jur se așteaptă să le citești gândurile, sunt totuși conștienți că nimeni dintre noi nu are această abilitate. Anturajul de prieteni are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 august 2018:

Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Saturn. Ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 august 2018:

Influența pe care o primești din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 august 2018:

În perioada următoare vei petrece destul de mult timp meditând asupra deciziilor luate. Este posibil ca răspunsurile pe care le afli să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie